IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Guanyen el segon premi de la loteria del Nen després que els toqués un cinquè a la rifa de Nadal

El venedor d'aquest estanc, Fernando Pomares, ha relatat la sensació «indescriptible» d'haver portat la sort en dues ocasions als veïns del municipi

Una família de la petita localitat alacantina de Benijófar ha guanyat aquest dissabte 750.000 euros en tenir deu dècims premiats del segon premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Reis, al número 18.442. La sort els ha somrigut dues vegades aquestes festes, ja que també van resultar afortunats amb un cinquè premi en el Sorteig de Nadal del passat 22 de desembre, amb el número 22.253, premiat amb 6.000 euros.

Per al Sorteig de Reis, s'han animat i han comprat nou dècims més en el mateix establiment, cadascun premiat amb 75.000 euros. El venedor d'aquest estanc de Benijófar, Fernando Pomares, ha relatat la sensació «indescriptible» d'haver portat la sort en dues ocasions als veïns del municipi. Aquesta família, d'ètnia gitana, ja celebra el premi a la porta de l'establiment, que estava tancat, amb una festa amanida, com no podia ser d'altra manera, amb el tradicional xampany. Més de vint persones celebren la sort, liderades per la matriarca, entre elles nens i algun nadó.

La màquina expenedora de l'estanc —ubicat al carrer de Ramón y Cajal, 5 de Benijófar— ha estat l'única de la demarcació d'Alacant que ha venut dècims premiats del segon premi de Reis. Només un altre establiment de la Comunitat Valenciana, a Carlet, ha resultat afortunat en un premi que ha caigut molt repartit per tot el territori espanyol.

A Catalunya, el premi també ha acabat esquitxant algunes administracions de les comarques de Barcelona: les localitats de Vic, Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca han estat les afortunades en aquest sorteig matinal de dissabte.


Comentaris

envia el comentari