IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Guàrdia Civil considera que 'El Chicle' va violar a Diana Quer abans de matar-la

Abuín assegurava haver atropellat a la noia de forma accidental

Imagen de 'el Chicle' junto a su mujer
'El Chicle' amb Rosario, la seva dona | Cedida

'El Chicle' continua al focus de la investigació a Diana Quer. La Guàrdia Civil, de fet, considera ara que ‘El Chicle’ va matar a Diana Quer per, premeditadament, violar-la instants després. Segons relata 'El Español', tot i que l'acusat segueix dient que la va atropellar, la benemèrita creu que Abuín va assassinar a la jove per mantenir-hi relacions.  

«Els indicis adverteixen que la finalitat de l'investigat podria haver estat la d'atemptar contra la integritat sexual o contra la vida de la víctima», considera la Guàrdia Civil en un dels informes citats pel mitjà esmentat. 

  

  

hi havia signes de criminalitat al cos de la jove, però no de violència

Mantenen la defensa a 'El Chicle'

'El Chicle' es manté ferm amb la seva defensa. Aquest continua al·legant que va haver-hi un atropellament, tot i que l'informe definitiu de l'autòpsia del cos de Diana Quer revela que la seva mort no va ser per aquest motiu

El seu advocat d'ofici, però, segueix al peu del canó. Aquest afirma que el seu detingut sosté que «no hi ha hagut cap component sexual, ni cap atemptat d'intimitat, ni contra la llibertat sexual» i prosseguirà amb la seva defensa fins que s'imposi una pena a Abuín.

'El Chicle', el principal sospechoso de la desaparición de Diana Quer
'El Chicle', assassí de Diana Quer  | Facebook

«Tant de bo l'informe aprovi la tesi d'Enrique Abuín. Sobretot pel seu bé i també perquè nosaltres tinguem consciència clara sobre el que hem de fer», ha conclòs José Ramón Sierra, advocat de l'acusat.

No donen veracitat a la versió de l'atropellament

L'acusació i la Guàrdia Civil no creu la versió de 'El Chicle'. De fet, en funció de les seves múltiples recerques, la benemèrita determina la versió de ‘El Chicle’ sobre l'atropellament és «impossible».

El cos policial manté que té la informació adient per assegurar que Abuín no diu la veritat en la seva versió i apunten al fet que el cos estigui «molt danyat» és clau per assenyalar a l'agressor.


Així mateix, els forenses de l'Institut de Medicina Legal de Galícia —que examinen el cos de Diana  Quer— apunten al fet que la mort de la jove madrilenya va ser per estrangulament. Aquesta, de fet, presentaria diverses marques al coll, que indicarien l'agressió de 'El Chicle' i imputarien a aquest


Comentaris

envia el comentari