Guardiola gaudeix d'una festa cubana a Manchester

L'entrenador del City va desconnectar al restaurant 'Revolución Cubana'
L'entrenador es va mantenir atent al resultat del Barça | Cedida

 

Pep Guardiola, actual entrenador del Manchester City, no passa pel seu millor moment anímic. No és d'estranyar si ens fixem en l'equip anglès, que es troba quart a la lliga i fora de la Champions. El míster català, no obstant, va tenir ocasió de sortir a divertir-se el passat dimecres a un restaurant cubà, segons explica 'Informalia'.

L'entrenador va arribar amb els seus amics al bar-restaurant 'Revolución de Cuba', un establiment molt conegut a la ciutat de Manchester. Tota la nit va estar enganxat al mòbil perquè el Barça se la jugava a casa contra els italians de la Juventus. Els 'paparazzis' van mantenir-se a prop del català en tot moment, i les imatges han trascendit aquest dijous. 

 

Tant Guardiola com els seus companys van poder gaudir d'un menú cubà i diversos còctels a la barra del local, escoltant bona música del país llatinoamericà fins a altes hores de la nit. No es va poder veure en tota la nit a la seva dona i màxim suport, Cristina Serra. Amb ella conviu a la casa que comparteixen al barri de Salford, amb els seus tres fills. El míster català encara té contracte amb el club anglès fins al 2019 i cada cop se'l veu més còmode dins l'oci nocturn de la ciutat de Manchester.