Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ylenia Padilla mirant a càmera somrient i amb un vestit blanc al plató de GH VIP

Guerra oberta entre Ylenia i Telecinco: «Ens veiem al jutjat»

A 'Sálvame' s'ha parlat dels últims comentaris de l'excolaboradora i ella ha esclatat

Ylenia és notícia en els últims dies pels seus atacs cap a Irene Montero i Telecinco. A aquesta cadena, en què va treballar durant molts anys, l'ha arribat a denominar com a «telemerda». És més, fins i tot ha dit que el que es fa és teleporqueria.

'Sálvame' s'ha fet ressò de totes aquestes declaracions que l'alacantina va fer en directe en xarxes, i ara han dit la seva. Una cosa que no li ha agradat gens a Ylenia, que ha advertit que prendrà mesures legals. Així doncs, hi ha una autèntica guerra oberta entre ells.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

L'origen del conflicte entre Ylenia i 'Sálvame'

Al programa de Telecinco es va emetre un vídeo on es recollien algunes de les afirmacions més polèmiques de Padilla durant l'esmentat directe. I entre aquestes, els seus atacs a l'espai: «L'he dessintonitzat de la meva tele. Jo el veia perquè treballava allà i facturava, però ara no perdo el meu temps en veure aquestes escombraries».

«Van trucar-me l'agost per aixecar les audiències d'aquest 'Sálvame' de merda, però els he bloquejat». D'altra banda, Belén Esteban, amiga de la jove, es va connectar al directe i li va deixar un missatge: «Hola, amor meu, demà et truco».

Unes paraules que van provocar que Ylenia respongués: «Belén es va ficar simplement perquè algú de 'Mediaset' li ho va demanar per coaccionar el que pogués dir. Després ni em va trucar ni em va escriure ni res, fa 200.000 anys que no parlem».

Els col·laboradors donen el seu punt de vista

Després de veure tot el vídeo, els integrants del programa van voler parlar al respecte i va ser Esteban la primera a fer-ho. Així, va exposar: «Li he trucat i no l'ha agafat. No diré res perquè sé el que passarà, però em fa mal que digui això».

«Ella té la seva vida i jo tinc la meva. És veritat que abans coincidíem més a la televisió. He estat molt enfeinada i és veritat que ella em va dir de quedar», relatava.

A això va afegir: «Que faci el que vulgui, el que diu no ho tindré en compte. Soc la seva amiga, encara que ella cregui que no». I, per descomptat, va negar que accedís al seu directe per ordre de 'Mediaset'.

Així mateix va dir: «És molt bona noia i no m'agrada veure-la així. Ara cal deixar-la perquè està en brot». Kiko Matamoros, per la seva banda, va definir la seva excompanya com a «ciclotímica» i després va afegir que no entraria en les seves crítiques.

Ens referim a les quals havia exposat dient que era «un ionqui que fa apologia de les drogues». Tanmateix, Matamoros ha deixat clar que seria respectuós amb ella perquè «crec que està malalta. Però tu i jo sabem on hem estat i les coses que hem fet».

María Patiño també va voler opinar al respecte. Les seves paraules van ser: «Ella és molt pura per a aquest negoci, és massa sensible, i no entén els canvis de cadira o els perdons. A més, s'afegeix una problemàtica que pot tenir, que jo desconec».

«En l'última etapa, necessitava ajuda i ella era conscient. Jo li vaig passar els telèfons dels qui la podien ajudar», confessava la col·laboradora.

Ylenia carrega contra el programa

Després de sentir totes aquestes coses dels col·laboradors de Telecinco, la de 'Gandia Shore' ha fet ús de Twitter per carregar contra ells. I ho ha fet dient: «No tenen ni idea. Quin quadre!».

Però aquí no ha quedat la cosa. Sobre Belén ha afirmat: «Si vols, pujo les captures de cada vegada que t'he dit de quedar».

Unes paraules a les quals ha afegit de forma contundent: «Si a això és al que es dedicaran, a difamar i inventar, ens veurem al jutjat. Res més a dir ni veure».