TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Gustavo, col·laborador de 'Sálvame', sobre el seu divorci: «He destrossat la vida de la meva dona»

El paparazzi de Telecinco acaba amb la seva parella després de 30 anys de matrimoni
Imatge del paparazzi, Gustavo González a punt de plorar al plató de 'Sálvame' | Telecinco

 

Després de 30 anys de relació, el col·laborador de Telecinco, Gustavo González, es divorciarà de la seva actual parella, Toñi, i mare dels seus quatre fills. Ell ja ha confessat: «Jo em sentia un obstacle per a la seva felicitat», al plató de la cadena de Fuencarral. Tanmateix, no se'n penedeix de la decisió.

 

A més, ha explicat que la seva dona està «molt pitjor». Davant les preguntes de Jorge Javier, ell ha assegurat que la decisió ha estat per a «respectar-la». D'altra banda, considera que «ha destrossat» la vida de la seva dona. Durant el qüestionari al qual va ser sotmès. El paparazzi va deixar entreveure com l'havia afectat aquesta resolució i es nota que estava patint gairebé de la mateixa manera que la seva dona.

Una decisió de mutu acord

«És l'etapa més dura de la meva vida», senyala. El paparazzi ha reconegut que la decisió ha estat de mutu acord i que han presentat la demanda de divorci. A més, a mesura que avançava l'espai televisiu, ha confessat que no ha estat un espòs exemplar: «La vida s'ha de viure amb passió i jo l'havia perdut».

 

També ha explicat: «Sobretot és per ella perquè l'he decebut molt». En resum, veiem com la flama de l'amor s'havia apagat en els ulls de Gustavo i com ara li envaïa el sentiment de pena després d'haver pres la dura decisió.

 

Li va ser infidel

D'aquesta manera, confirmava els rumors d'una relació extramatrimonial. En aquell moment és quan González ha trencat a plorar en recordar una cançó de Joaquín Sabina que diu: «no hi ha història d'amor amb final feliç perquè si no hi ha amor, no hi ha final, i s hi ha final, no és feliç; doncs així ha estat».

 

Una de les qui va parlar de la infidelitat de Gustavo va ser María Lapiedra. Fa un any va assegurar que ambdós havien mantingut una relació extramatrimonial durant set anys. A més, Lapiedra va relatar que Toñi coneixia la naturalesa de la infidelitat i que va «perdonar» al paparazzi espanyol. Així ho va confessar durant un dels 'Deluxe' de la cadena de Telecinco. L'exactriu del cine X, desvelava així el vertader motiu darrere del divorci de González.
 

María Lapiedra assegura que va mantenir una relació extramatrimonial de 7 anys amb Gustavo González. | Mediaset

Tot i que els fills del matrimoni enderrocat es van prendre bé, en un principi, la ruptura de la parella, el paparazzi assegura: «Els meus fills no m'han retret molt el succeït, un d'ells m'ha dit que era el seu heroi i ara no». Tanmateix, després de tot el que ha passat, el col·laborador de la cadena de Telecinco espera poder «recuperar» l'estima dels seus descendents. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris