ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Gustavo, desil·lusionat amb María Lapiedra: «M'està fallant»

La col·laboradora de 'Sálvame' hauria trencat un pacte establert amb la seva parella actual

Gustavo González siente que María le ha fallado.
Gustavo González, desil·lusionat amb María Lapiedra | Telecinco

Gustavo González i María Lapiedra continuen protagonitzant un dels majors serials de Telecinco. El col·laborador, en aquest sentit, va esclatar el passat dimecres, 21 de març, contra María Lapiedra, que a dia d'avui és a Honduras rodant 'Supervivientes'.  

Si bé és cert que la tensió ja era evident abans de l'adéu de Lapiedra a Sudamèrica, les constants declaracions de l'exactriu porno des del rodatge de 'Supervivientes' han acabat de posar més salsa a l'assumpte. De fet, Gustavo i María haurien fet un pacte abans que aquesta marxés, tot i que María l'estaria obviant. 

Gustavo González, assegura que torna a estar decebut

«No la puc defensar, em deixa sense arguments. Jo no he parlat del seu exmarit…M'està fallant i molt», va relatar el paparazzi mentre al·legava que no entenia el comportament emprat per María Lapiedra, amb qui va estar enganyant la seva dona durant 8 anys.

En aquest context, González va prosseguir: «La meva exdona és meravellosa i és molt treballadora. Mai ha estat una mantinguda, de fet —al contrari de l'opinió de molts— ella no em consentia gens».   

     

Imagen de María Lapiedra en 'Supervivientes'.
María Lapiedra a 'Supervivientes'. | Telecinco

 

            

«Com l'han de respectar els meus fills?»

El cert, però, és que les reticents faltes de respecte de María des d'Hondures estan posant en dubte la seva relació. «Jo vull que la María sigui el meu futur, però m'ho posa molt difícil», explicava el mateix González mentre es preguntava: «Com l'han de respectar els meus fills?!».

Finalment, fent referència a unes declaracions on María Lapiedra feia mofa obertament de l'exdona de González, el mateix col·laborador va sentenciar: «Els meus fills no la voldran veure si parla com parla de la seva mare. En aquest sentit, està clar que jo no em puc posicionar, ni tampoc puc defensar-la. Estic molt enfadat amb ella».


Comentaris

envia el comentari