Gustavo González podria abandonar 'Sálvame' i revoluciona Telecinco

El periodista està molt cansat i prendrà una decisió definitiva
Gustavo González no està passant pel seu millor moment | Cedida

 

Després de 30 anys de relació, el col·laborador de Telecinco, Gustavo González, està a punt de divorciar-se de la seva dona i mare dels seus quatre fills, Toñi. Fa unes setmanes, el paparazzi va confessar al plató de 'Sálvame' que: «Jo em sentia un obstacle per a la seva felicitat». Una decisió de la qual, a hores d'ara, no se'n penedeix.

 

Tanmateix, Gustavo va confessar al programa que la seva dona està «molt pitjor» i, davant les preguntes Jorge Javier, va assegurar que la decisió que ha pres ha sigut per a «respectar-la». Tanmateix, González va reconèixer en directe i durant un qüestionari al qual van sotmetre que: «He destrossat la vida de la meva dona»

 

Unes paraules amb les quals confirmava els rumors d'una possible relació extramatrimonial. En reconèixer-ho, González va començar a plorar en recordar una cançó de Joaquín Sabina que diu: «no hi ha història d'amor amb final feliç perquè si hi ha amor, no hi ha final, i si hi ha final, no és feliç», afegint que «així ha sigut».

Gustavo González podria abandonar 'Sálvame' després de tanta polèmica amb el seu divorci. | Telecinco

 

Disposat a abandonar ‘Sálvame’ per allunyar-se de la polèmica

Una vegada confirmada la seva separació i els rumors de la història amb l'estrella del porno, María Lapiedra, el col·laborador podria estar a punt de prendre una decisió que afectaria de forma directa a la plantilla de Telecinco. Tal com comentava el seu company, Kiko Hernández, Gustavo està cansat i vol parar la polèmica que s'ha creat, arribant a abandonar 'Sálvama' si fos necessari. 

 

La vida de Gustavo s'està convertint en el serial de Telecinco, i mentre el paparazzi no confirmi la seva decisió, la cadena aprofita la gran tirada mediàtica que està tenint. De fet, aquest dimarts retallava distàncies amb la seva competència, aconseguint uns bons resultats d'audiència. 

Cal destacar que en el cas que abandonés, definitivament, el programa, Gustavo es quedaria a les portes de celebrar el seu sisè any consecutiu com a col·laborador de 'Sálvame'. Realment, el paparazzi és tota una proesa, tenint en compte que durant els últims mesos els tertulians de Mediaset cauen com mosquen, com a conseqüència de la crisi en què la cadena està immersa. Una crisi que ja ha amenaçat a grans estrelles mediàtiques del grup com Ana Rosa Quintana, Jorge Javier Vázquez o Belén Esteban. 

 

Imatge de Gustavo, a la dreta, amb els seus companys de 'Sálvame'. | Cedida