Gustavo González se sotmetrà a una anàlisi d'esperma a 'Sálvame'

El programa de Telecinco ha volgut comprovar la fertilitat de Gustavo després dels rumors de què ell i María Lapiedra podrien estar esperant el seu primer fill junts

Gustavo Gonzaléz en el plató de 'Sálvame'
Gustavo Gonzaléz al plató de 'Sálvame' | Telecinco

María Lapiedra va llençar la notícia, a l'últim programa a 'Cazamariposas', que podria estar embarassada de Gustavo González. L'exactriu porno sempre ha mostrat la seva intenció de formar una família amb el paparazzi i, segons sembla el seu somni es podria haver complert, ja que com va comentar: «Realment no estem prenent precaucions i no m'ha vingut la regla».

Ara, María vol esperar una mica més de temps per fer-se un test d'embaràs i confirmar que està esperant un bebè amb Gustavo. «Ho estic desitjant i és una cosa que fa temps que en parlem», comentava sobre un possible embaràs que l'ompliria de felicitat. Lapiedra, que té 34 anys, ja va tenir dues filles fruit del seu anterior matrimoni amb Mark Hamilton. Tot i això, sembla disposada a augmentar la seva família amb el que confessa que és «l'amor de la seva vida»

Rumors d'embaràs de María Lapiedra 

Per la seva banda, el paparazzi, que ja té quatre fills amb la seva exdona Toñi Guijarro, està a punt de complir 53 anys. Un embaràs donaria una nova dimensió a la parella, enfortint la seva relació. Molts, però, qüestionen que Gustavo realment pugui ser pare de nou a causa de la seva edat

Imagen de María Lapiedra y Gustavo González durante el evento.
Imatge de María Lapiedra i Gustavo González junts en un esdeveniment. | Cedida

 

A ‘Sálvame’ s'ha posat en dubte la capacitat reproductiva del paparazzi, fet que ha portat al programa de Telecinco a prendre la decisió de sotmetre al seu col·laborador a un espermograma, una anàlisi de la qualitat del semen. Gustavo hauria accedit a fer-se la prova per aclarir qualsevol dubte sobre la seva fertilitat. 

‘Sálvame’ ajuda a Gustavo amb una anàlisi de semen

Per aquest motiu, han demanat cita a un especialista per a González: «Som un programa de servei social. Esclafem als col·laboradors, però també els ajudem. […]Si aquest senyor vol ser pare, l'ajudem. Què hem fet? Hem consultat a un expert per comprovar si pot procrear», ha anunciat el col·laborador Kiko Hernández.

El mateix programa ha facilitat un cotxe al paparazzi perquè anés a la clínica per a sotmetre's a les anàlisis de semen i comprovar si és cert que encara pot ser pare de nou amb María Lapiedra: «Tinc curiositat per escoltar el que em diu el metge i després prendre la decisió de si ho faig no». 

Sobre aquest tema, el metge José Luis G. Palomares ha reconegut que: «La fertilitat entre els homes també minva, no tan bruscament com a les dones, però minva sens dubte. […]No és un problema mèdic, és un problema biològic-natural, de la seva edat».


Comentaris

envia el comentari