rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gustavo González deixa a l'aire el seu futur a 'Sálvame': «No tinc cap problema amb buscar-me una altra feina»

El col·laborador de 'Sálvame' explica que viu «episodis d'ansietat» i que la seva situació és límit
Gustavo González relatant la seva situació a 'Sálvame' | Mediaset

 

Gustavo González ha tocat fons. Després de portar gairebé tres mesos al focus informatiu i de fer de les seves històries amb María Lapiedra les més suculentes de 'Sálvame', el col·laborador del programa de Telecinco explica que està passant per un moment d'allò més tràgic. 

 

Si el 13 de desembre, doncs, sortia a la llum la notícia del divorci entre González i la seva ja exdona, tres mesos després aquest continua a l'ordre del dia. El col·laborador de ‘Sálvame’, però, comença a sentir-se més que incòmode per la situació que travessa fins al punt de qualificar-la «d'insostenible»

 

 

El perquè d'aquesta situació? Les contínues aparicions de dones que, suposadament, haurien mantingut un afer amb el col·laborador. Aquestes, de fet, haurien fet tant de mal a la seva reputació, que el 'paparazzi' s'estaria plantejant deixar el programa de Mediaset. 

 

 

Només parlarà als jutjats


Gustavo González ha dit prou. El 'paparazzi' espanyol ha assegurat que deixarà de parlar sobre les aventures que arrossega i sobre els temes que podrien mantenir alguna relació amb la seva dona.

 

És per aquest motiu, doncs, que el fotògraf ha pres «la decisió de no exposar-se més» i que només parlarà «als jutjats» de tot allò que mantingui relació amb la seva dona. 

 

Gustavo González, a 'Sálvame' | Mediaset

 

«Estic patint episodis d'ansietat. Estic al límit», reconeixia ahir el col·laborador del programa de Jorge Javier Vázquez mentre al·legava: «Podria prendre la decisió de no exposar-me més, ho estic passat malament». 

Quin és el seu futur a ‘Sálvame’?

«No puc treballar en aquestes circumstàncies», va relatar el mateix González al·legant que el mal moment que travessava —a causa dels rumors sobre la seva persona— l'estaven desestabilitzant. 

 

En aquest context, doncs, González va deixar a tothom bocabadat quan va advertir que no té «cap problema en buscar una altra feina».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris