ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Gustavo González, detingut a la Cerdanya per espiar famosos

González va ser detingut a principis d'octubre al domicili de la seva parella, María Lapiedra, al Pirineu català

Gustavo Gonzaléz, muy afectado por las críticas de sus compañeros
Gustavo González va ser detingut a Catalunya i traslladat a Madrid amb la seva parella | Telecinco

Gustavo González, el controvertit paparazzi de 'Sálvame', ha estat arrestat acusat d'espiar famosos. El delicte, que atempta contra la intimitat de les persones —i González ha tret a la palestra informacions més que escabroses sobre moltes personalitats de l'esfera pública—, pot arribar a comportar un total de 4 anys de presó.

Els problemes per González, però, no cessen en aquest punt. I és que la seva parella María Lapiedra també l'acompanyarà a declarar per ser còmplice de González a l'hora de «descobrir i revelar secrets» sobre famosos. Tot plegat va ocórrer el passat 3 d'octubre, quan la policia va irrompre al domicili de Maria Lapiedra a La Cerdanya per detenir-ne el col·laborador de Telecinco i traslladar-lo fins a una comissaria de Madrid.

El relat de la detenció de Gustavo González

Gustavo González i María Lapiedra eren al seu domicili de La Cerdanya quan es van veure sorpresos per la policia. Segons avança 'Lecturas', es van viure moments d'allò més tensos perquè, en primera instància, González va negar els motius pels quals se'l detenia.

Després del registre de la seva casa, així mateix, González i Lapiedra van ser traslladats fins als jutjats de Plaza de Castilla, a Madrid, on van donar la seva versió sobre els fets. Segons relata el mitjà esmentat, en aquest sentit, González va mostrar en tot moment la seva «sorpresa» per les acusacions de la policia

  

  

María Lapiedra y su novio Gustavo González.
María Lapiedra i la seva parella Gustavo González, assenyalats  | Instagram Gustavo González
 

Gustavo González nega les acusacions

Ha estat la màxima de Gustavo González des que va ser detingut al Pirineu català. Gustavo, sempre segons el mitjà citat, assegura que tot plegat és mentida i que no ha comès els delictes pels quals se l'acusa. Les autoritats judicials, per contra, discrepen de la seva versió i creuen que la figura de Maria Lapiedra podria ser clau per descobrir l'entramat de González. Veurem, doncs, com evoluciona l'acusació al polèmic col·laborador de Telecinco. 


Comentaris

envia el comentari