ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Gustavo González es divorcia després de 30 anys de matrimoni

El col·laborador de 'Sálvame' ha explicat que la decisió ha estat d'acord mutu i que «l'estimaré sempre»
Gustavo, a la dreta, amb els co·laboradors de 'Sálvame' | Cedida

 

Gustavo González, col·laborador de 'Sálvame', ha explicat una notícia que li canviarà la vida i que ha sorprès a molts. Després de 30 anys de matrimoni, s'ha divorciat de la seva exdona, Toñi, amb qui ha compartit gran part de la seva vida. El reconegut fotògraf ha admès que entregarà la demanda de divorci, però ha assegurat que no ha acabat malament amb la sexa exparella, a qui estimarà «sempre»

Junts des de la Selectivitat

Als 30 anys de matrimoni, s'han de sumar els que van tenir de parella, doncs el Gustavo i la Toñi es van conèixer en fer l'examen de Selectivitat. Des de llavors, no s'han separat mai, compartint la vida junts i criant els seus quatre fills, tres dels quals són majors d'edat, i que segons el col·laborador televisiu, «s'han pres bé la separació».

María Lapiedra va afirmar que, durant 7 anys, va tenir una relació amb Gustavo González | Mediaset

 

Els problemes entre Toñi i Gustavo van començar fa aproximadament un any. Llavors, María Lapiedra va afirmar que havia mantingut una relació amb el paparazzi que va durar set anys, mentre ell seguia amb el seu matrimoni. La col·laboradora va afegir que la seva dona coneixia la infidelitat i que, fins i tot, la va «perdonar».

La factura de la distància

Encara que el mateix Gustavo ho va negar, un altre dels motius que han propiciat la separació és la seva feina. El reconegut fotògraf havia de passar llargues èpoques de l'any fora de casa, a les ciutats on es traslladaven els famosos per poder-los prendre instantànies. La distància que van haver de viure Toñi i ell també esdevé clau en el trencament del matrimoni.

 

Gustavo González es divorcia | Cedida

 

A més, als seus èxits com a paparazzi també se'ls hi ha de sumar l'aventura que manté a 'Sálvame', on compleix el seu sisè aniversari en el programa. El col·laborador no s'ha vist afectat per les retallades que ha realitzar Mediaset, en la qual hi ha balancejant-se a la corda fluixa importants noms com Ana Rosa Quintana, Jorge Javier Vázquez o Belén Esteban, entre d'altres, encar que cap quiniela inclou a Gustavo González.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris