Gustavo González se sincera i explica com va viure la seva detenció

El col·laborador de 'Sálvame' i actual parella de la catalana María Lapiedra s'ha mostrat convençut que quedarà demostrada la seva innocència

Imagen de Gustavo González en 'Sálvame'.
Gustavo González ha decidit parlar obertament de la seva detenció | Telecinco

Els mitjans de tots el país es van tornar bojos després de saber que el passat 3 d'octubre Gustavo González va ser detingut i va passar a disposició d'un jutjat per un presumpte delicte de revelació de secrets.

Segons les informacions que van transcendir llavors, el conegut col·laborador i fotògraf va ser acusat d'espiar famosos a la Cerdanya, amb ajuda d'un policia. A banda del 'paparazzi', la seva parella, María Lapiedra, també es va veure obligada a donar explicacions als jutjats, i ho va fer el passat 18 d'octubre. 

El col·laborador s'ha sincerat a 'Sálvame'

Ara, ja més tranquil, el col·laborador ha decidit presentar-se en el plató de 'Sálvame' per explicar com va viure ell aquesta dura situació. El fotògraf no ha amagat la seva indignació per la detenció, i ha insistit en la seva total i absoluta innocència. «No em podia creure el dispendi en tots els sentits, aquests operatius per intentar demostrar una cosa que és indemostrable perquè no ha existit», ha dit González. 

Tot i que durant la seva entrevista el col·laborador ha intentat esquivar alguns temes, assegurant que no era el moment de parlar sobre això, sí que va defensar el que considera la seva llibertat d'expressió. «Aquest és un conflicte etern entre el dret a la informació i altres drets. Naveguem molts cops en aquella fina línia i estic convençut que no hi ha hagut res irregular, però s'ha de respectar la investigació policial i judicial», ha assegurat el fotògraf.

Gustavo GonzálezEl fotògraf s'ha mostrat molt crític amb la policia per la seva detenció| Telecinco

 

Una detenció acompanyada d'escorcolls

Durant la seva intervenció als platós de Mediaset, González ha donat alguns detalls de la seva detenció. En concret, el col·laborador ha insistit que en cap moment va oposar resistència: «Ni grillons ni mans a l'aire». En aquest sentit, i tot i que insisteix en el fet que és innocent, el fotògraf ha avançat que si un jutge decideix que és culpable, assumirà totes les seves responsabilitats. 

Segons sembla, coincidint amb el seu arrest, la policia també va escorcollar la seva casa en dues ocasions diferents, de la mateixa manera que altres domicilis seus, cosa que va acabar tacant la seva exparella. 

Cal assenyalar que els dos habitatges escorcollats es troben a tan sols 50 metres l'un de l'altre, ja que, després de decidir viure amb la seva actual parella, María Lapiedra, Gustavo va decidir llogar un pis en el conegut barri madrileny de San Sebastián, molt a prop de la casa de la seva exdona. 


Comentaris

envia el comentari