rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Eclipsi parcial de Lluna aquest dimarts a la nit visible des de Catalunya

Gustavo González, a Kiko Hernández: «Em vas dir que la meva nòvia era una 'princesa'»

El parell de col·laboradors de 'Sálvame' van encarar-se enmig del programa
Gustavo González, contra Kiko Hernández | Mediaset

 

Gustavo González i Kiko Hernández mantenen, a dia d'avui, incongruències insalvables. El passat dijous, 8 de març, ambdós col·laboradors de 'Sálvame' van tenir una disputa dialèctica en directe després d'una patinada de Kiko en parlar de María Lapiedra

 

En un dels contextos més bèl·lics que es recorden de les darreres etapes del programa de Telecinco, Gustavo va ser el primer a atacar. El controvertit 'paparazzi' va optar per posar en relleu una notícia relacionada amb Kiko Hernández. Així, González parlava d'una suposada denúncia que Nuria Bermúdez interposarà contra Kiko, per haver dit mentides sobre la seva persona.

La taxativa resposta de Kiko

Kiko Hernández, al cara a cara amb Gustavo González | Mediaset

 

Kiko Hernández va fer gala de la seva dilatada experiència. «Qui et dona aquest material tan protegit?», va encetar el mateix Kiko, que no es va mossegar la llengua davant l'afirmació de González i va increpar-lo de manera molt vehement. Tant és així que aquest es va encarar personalment amb el col·laborador. 

 

Va ser en aquest espai, doncs, quan Kiko va treure a la llum que en Gustavo va demanar-li que difongués que María Lapiedra era una «princesa», apel·latiu que fa servir el programa per parlar de prostitució. «Volia que jo digués que la seva parella és una ‘princesa’ per interposar-me una demanda, tant ell com ella», va afirmar.

 

Gustavo no es queda enrere

Kiko Hernández i Gustavo González | Mediaset

 

«Què?», va contestar Gustavo González. Ràpidament, el paparazzi va al·legar que havia estat el mateix Kiko qui havia enviat els primers «mails per dir-me que la meva nòvia una ‘princesa'».

 

«Això que dius és mentida», va al·legar finalment Gustavo en un context més agressiu que mai. Veurem, doncs, què acaba passant amb la parella de col·laboradors a partir dels pròxims programes. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris