Gustavo González, a Kiko Hernández: «Em vas dir que la meva nòvia era una 'princesa'»

El parell de col·laboradors de 'Sálvame' van encarar-se enmig del programa

Gustavo González carga duramente contra Kiko Hernández
Gustavo González, contra Kiko Hernández | Mediaset

Gustavo González i Kiko Hernández mantenen, a dia d'avui, incongruències insalvables. El passat dijous, 8 de març, ambdós col·laboradors de 'Sálvame' van tenir una disputa dialèctica en directe després d'una patinada de Kiko en parlar de María Lapiedra

En un dels contextos més bèl·lics que es recorden de les darreres etapes del programa de Telecinco, Gustavo va ser el primer a atacar. El controvertit 'paparazzi' va optar per posar en relleu una notícia relacionada amb Kiko Hernández. Així, González parlava d'una suposada denúncia que Nuria Bermúdez interposarà contra Kiko, per haver dit mentides sobre la seva persona.

La taxativa resposta de Kiko

Kiko Hernández, en su cara a cara con Gustavo González
Kiko Hernández, al cara a cara amb Gustavo González | Mediaset

Kiko Hernández va fer gala de la seva dilatada experiència. «Qui et dona aquest material tan protegit?», va encetar el mateix Kiko, que no es va mossegar la llengua davant l'afirmació de González i va increpar-lo de manera molt vehement. Tant és així que aquest es va encarar personalment amb el col·laborador. 

Va ser en aquest espai, doncs, quan Kiko va treure a la llum que en Gustavo va demanar-li que difongués que María Lapiedra era una «princesa», apel·latiu que fa servir el programa per parlar de prostitució. «Volia que jo digués que la seva parella és una ‘princesa’ per interposar-me una demanda, tant ell com ella», va afirmar.

 

Gustavo no es queda enrere

Kiko Hernández y Gustavo González, enfrentados
Kiko Hernández i Gustavo González | Mediaset

«Què?», va contestar Gustavo González. Ràpidament, el paparazzi va al·legar que havia estat el mateix Kiko qui havia enviat els primers «mails per dir-me que la meva nòvia una ‘princesa'».

«Això que dius és mentida», va al·legar finalment Gustavo en un context més agressiu que mai. Veurem, doncs, què acaba passant amb la parella de col·laboradors a partir dels pròxims programes. 


Comentaris

envia el comentari