Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la María Lapiedra i en Gustavo González durant un esdeveniment

Gustavo González i María Lapiedra confirmen el sexe del bebè que esperen

La parella espera una nena i ja han pensat en el nom
Imatge de la María Lapiedra i en Gustavo González durant un esdeveniment
María Lapiedra i la seva parella Gustavo González esperen una nena | LA COCTELERA

 

Gustavo González i Maria Lapiedra no poden ser més feliços. Després que el seu primer embaràs no arribés a bon port a causa de l’avortament espontani que va patir l’exactriu durant el primer mes de gestació, en aquest segon embaràs tot va com la seda. 

La parella decidia fa unes setmanes, anunciar amb una+ exclusiva en una revista el seu segon embaràs quan per fi havien superat la barrera dels 3 mesos, i ara han decidit anunciar el sexe del primer fill en comú de la parella a través de la revista 'Diez Minutos', confirmant que esperen una nena.

Gustavo i María Lapiedra tindran una filla

Una nena que s’unirà a les altres dues filles que ja té María Lapiedra amb el seu exmarit, i que ha omplirà de felicitat la parella formada per Gustavo i Maria, que no ho ha tingut gens fàcil, mantenint una relació que van començar en secret quan ambdós tenien parella  i que un cop van decidir fer pública, ha passat per molts alts i baixos.

María Lapiedra i Gustavo González no ho han tingut fàcil en la seva relació
María Lapiedra i Gustavo González no ho han tingut fàcil en la seva relació | INSTAGRAM

 

La seva història d’amor ha estat plena de conflictes que van dirimir entre platós de televisió i revistes del cor sobretot quan es van separar, tot i que per poc temps; després d’haver-se tirat els plats per cap a la televisió, es van reconciliar i van reprendre la seva relació.

Per no esmentar les dues parelles que van haver de deixar per seguir amb el seu amor:  Gustavo González, la seva dona des de feia 20 i amb qui va tenir 4 fills, i María Lapiedra, la seva història amb Mark Hamilton, amb qui va tenir dues filles.

 

Amb la vinguda de la seva primera en comú, es confirma finalment que el seu amor no és flor d’un dia i que els seus plans de futur com a parella inclouen formar una família, que començarà amb l’arribada de la seva nena, a qui probablement, tal com ells mateixos han anunciat a la revista, li posaran el nom de Mia.

També et pot interessar...