IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gustavo González sobre María Lapiedra a 'DEC': «M'ha arruïnat la vida»

El paparazzi és un dels protagonistes d'un delicat triangle amorós

Gustavo González durante el 'Sábado Deluxe' de este fin de semana
Gustavo González sobre María Lapiedra: «M'ha arruïnat la vida» | Telecinco

El 23 de setembre del 2011 s'emetia l'últim programa ‘¿Dónde Estás Corazón?’, el qual eclipsava les nits dels divendres i que, entre els seus col·laboradors, hi havia Gustavo González. El famós paparazzi espanyol, actualment al centre de totes les mirades per la seva relació amb María Lapiedra, gaudia d'una gran aventura televisiva.

Set anys després, han vist la llum unes paraules del periodista que bé podrien haver estat dites actualment. No obstant això, aquestes es van pronunciar durant un descans publicitari de ‘DEC’: «María Lapiedra m'ha arruïnat la vida».

Gustavo no està acostumat a ser el centre del focus mediàtic. No obstant això, s'ha convertit en l'eix principal del triangle amorós que, conscient que el pot deixar mal parat, encara no ha volgut posar punt final. 

Gustavo Gonzáles, durante su etapa en ¿Dónde Estás Corazón?
Gustavo Gonzáles, durant la seva etapa a ¿Dónde Estás Corazón? | Atresmedia

Les últimes informacions aparegudes entorn de María Lapiedra i les seves suposades converses amb Mark Hamilton han deixat molt preocupat a Gustavo. Segons sembla, tots dos haurien reconegut que tota la història es tracta d'un muntatge, fet que podria trencar totes les estructures del periodista, qui confiava començar una vida amb l'exactriu porno.

«Moltes dones d'una nit» a la vida del paparazzi

Sorprenentment, com més complicada sembla la relació entre Gustavo González i María Lapiedra, sembla que més ganes té de trencar amb la seva encara muller, Toñi. Els constants elogis cap a la mare dels seus fills s'han convertit en menyspreus cap a la seva figura, avergonyint-la públicament, confessant que ha tingut més amants que María Lapiedra.

«Durant el meu matrimoni van existir moltes dones d'una nit», revelava el paparazzi. La teoria diu que Toñi coneixia l'existència de la relació amb María Lapiedra. No obstant això, no entra dins de la lògica que fos conscient de la desmesurada vida sexual que vivia el seu marit. Per això, aquestes paraules de Gustavo van ser considerades com un atac totalment fora de lloc.


Comentaris

envia el comentari