Gustavo González a 'Sálvame'

El dia que Gustavo González va estar a punt de morir per la Família Reial

El fotògraf ha explicat aquesta història ara que la Família Reial pateix la seva pitjor crisi d'imatge

Gustavo González ha protagonitzat una història que a punt ha estat de passar de ser un ensurt a alguna cosa més greu. Habitualment és un col·laborador que a 'Sálvame' no acostuma a cridar gaire l'atenció, però les seves informacions sempre donen molt de joc i nodreixen el programa de moltes hores de continguts. 

Això és perquè Gustavo, a més de col·laborador televisiu, compagina la seva carrera amb la de paparazzi, i és aquest vessant professional el que més problemes li ha causat al llarg dels anys, amb situacions que serien increïbles si no fos perquè aconsegueix les fotos que demostren que tot el que explica, ha passat en realitat.

El fotògraf ha explicat en el seu programa que fa alguns estius es trobava a Mallorca realitzant fotos a la Família Reial i una de les situacions que va poder captar va ser un dia de platja de l'ara Rei Felip, la seva germana, la infanta Cristina, i el seu marit Iñaki Urdangarín. El fotògraf estava realitzant les fotos des d'un penya-segat mentre captava els membres de la família fins que va aparèixer per la zona l'equip de seguretat de la Casa Reial i van intentar per tots els mitjans paralitzar la tasca de González.

Segons ha explicat Gustavo, els agents de seguretat el van encanonar a ell i al seu assistent amb una arma, demanant-los que deixessin les càmeres i que s'identifiquessin. Segons ha explicat el fotògraf,  van estar més de quinze minuts amb les mans al cap mentre els agents els apuntaven amb la seva arma reglamentària. Més tard van ser escorcollats pels agents i també per la patrulla canina.

L'hermetisme total de la Família Reial

Aquesta història veu la llum en un moment on la Família Reial espanyola passa per la seva pitjor crisi de popularitat i d'imatge pública. Fins ara, la Monarquia havia comptat amb l'ajuda i la simpatia dels mitjans de comunicació, que havien ajudat a mantenir un hermetisme gairebé perfecte per a tota la família. 

Però després de la imputació d'Iñaki Urdangarín, i especialment després de veure la llum els escàndols del rei Joan Carles I, estan començant a veure la llum moltes històries d'aquesta mena on la Casa Reial no surt molt ben parada.