rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

«Trist, enfonsat i abatut», així es troba Gustavo Gonzalez després de la seva absència a 'Sálvame'

Asseguren que, fins i tot, al paparazzi «li costa dormir» a causa de la situació
Gustavo González, molt afectat per la situació | Mediaset

 

Gustavo González ha protagonitzat un dels 'temes' més sonats de les darreres setmanes de ‘Sálvame’. El paparazzi espanyol, que és un de les cares que trepitja dia sí i dia també el plató de Telecinco, va al·legar la seva absència explicant que havia de dur a terme un «viatge» i del qual no en podia revelar masses detalls.

 

Com no podia ser d'altra manera, els col·laboradors del programa que dirigeix Paz Padilla —Jorge Javier Vázquez és de vacances al Carib— van especular sobre les causes que tenia el paparazzi per emprendre aquesta misteriosa partida.

  

  

  

 

 

«He vist al Gustavo trist, abatut i enfonsat», va relatar la periodista, Victoria Laseca. Aquesta, qui va irrompre al programa de Telecinco, va explicar que aquest ja no reflectia aquella imatge «jovial, animada, col·laboradora i bromista» que el caracteritza.

 

De fet, Laseca va explicar que li produïa molta «tristesa» el fet d'escoltar el «baix to» amb el qual parla darrerament.  Així mateix, aquesta va explicar que en Gustavo «estava convocat per avui» i que, tot i la seva insistència, el col·laborador «no ha pogut presentar-se al programa».

 

«Li costa dormir»

«Està superant la situació perquè hi ha alguns companys que no expliquen tota la veritat», va relatar la periodista. De fet, per il·lustrar el mal moment que travessa, Laseca va explicar que «li costa dormir» i només «desitja que passi tot això».

 

Carlota Corredera parlant sobre Gustavo González | Cedida

 

Carlota Corredissa, d'altra banda, també va voler dir-hi la seva. Aquesta va admetre que va coincidir amb el Gustavo abans que marxés i que, segons va relatar, «el vaig veure més enfadat que mai».

 

Per tancar la seva declaració, de fet, aquesta va al·legar que «impressionava veure'l» perquè, segons ella, sentia molta «ràbia» interior. 

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris