rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Gustavo González volia «desviar l'atenció» filtrant la separació de Gema López

El col·laborador del programa Jordi Martín va optar per criticar al paparazzi
Gustavo González, en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

Gustavo González no s'atura en el seu afany de ser notícia. Si bé és cert que aquest va saltar a la palestra informativa després de confessar la seva relació amb María Lapiedra, ara aquest torna a ser l'objectiu de la premsa del cor després de ser el responsable que hagi sortit a la llum la notícia de la separació de Gema López amb Antonio Pardo, el seu marit.

 

Jordi Martín, de fet, ho assegurava així a ‘Sálvame'. Aquest, d'altra banda, no va dubtar gens ni mica en acusar un dels seus grans amics del passat, del qual va explicar que va trair a la seva companya per «desviar l'atenció informativa», que hi havia sobre la seva persona. 

 

 

  

 

 

Segons va relatar el tertulià, en Gustavo, total i únic responsable de la primícia de la separació de Gema López, es va apropar a aquest per explicar-li tot el que estava patint. «'La Fábrica de la Tele'» vol asseure a ‘Dissabte Deluxe’ a la meva exdona», va comentar el paparazzi.  

 

En aquest moment, però, el mateix Gustavo reconeixia que volia aturar la seva sagnia mediàtica a causa de «tots els mitjans que tinc al darrere». La seva intenció, a més, era la de «desviar l'atenció» de la seva problemàtica i, per la qual cosa, va pensar que destapar la situació de la relació de Gema López podia ser una bona alternativa.

 

Rebutgen la teoria 

Les declaracions, així mateix, van generar un enorme rebombori entre els seguidors del programa de 'Telecinco'. D'aquesta manera, després d'escoltar aquestes declaracions, la col·laboradora Laura Lago va optar per sortir en defensa del seu amic Gustavo

 

Aquesta, de fet, va carregar contra Jordi Martín explicant que «en Gustavo a cap moment ha traït a la seva amiga». Al fil de la crítica, Lago va prosseguir en aquesta qualificant la jugada de Martín de «molt bruta», ja que va posar en dubte que aquest hagués «contrastat» la informació que inculpava a Gustavo González.

Gema López es va separar del seu marit Antonio Pardo | Telecinco

 

Finalment, la companya del paparazzi va tancar la seva declaració. «El coneixes des de fa anys i saps que ell no faria mai una cosa així», va afegir la companya del paparazzi mentre explicava: «Em sembla malament que estiguem parlant de la nostra companya Gema perquè aquesta, si no recordo malament, no ha obert mai la boca a l'hora de parlar d'aquest tema».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris