YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

H&M versiona el cinturó més famós i desitjat de Gucci

Els estilismes de les 'influencers' es podran copiar gràcies a la firma 'low-cost'

El complement desitjat per totes les amants de la moda, que els hi ha llevat la son des de fa temps, ja està a l'abast de tothom qui vulgui adquirir-lo gràcies a H&M. Es tracta d'una versió nova del cinturó de Gucci que tantes famoses, actrius i cantants porten i saben combinar creant els millors 'looks'.

La prestigiosa firma va dissenyar el model de color negre amb una doble G daurada l'any 2015, per la col·lecció tardor-hivern. Des d'aleshores, tothom sap de quin cinturó es tracta i habitualment trobem imatges de moltes 'influencers' que el llueixen constantment amb molt estil.

El fan servir quan porten texans, faldilles, vestits i, a més, també l'utilitzen per sobre de les americanes i els abrics. De fet, té tant èxit que s'ha convertit en un accessori indispensable per a moltes i, inclús, les models l'adoren.

El problema és que els de Gucci són caríssims, costen 295 euros i, per tant, no tothom té l'oportunitat de poder fer-se amb un d'aquests accessoris tan desitjats. No obstant això, ara sí que podran adquirir un de ben semblant perquè H&M, una popular firma de moda 'low-cost', ha tret a la venda una còpia molt més econòmica del cinturó.
 

L'accessori més desitjat

La versió que ofereix H&M té les mateixes característiques que l'original, excepte la doble G daurada que en comptes de ser lletres, són dos cercles. Així podien crear un cinturó pràcticament igual que el de Gucci i que provoca el mateix efecte per un preu molt inferior.

El cinturó conforma la nova col·lecció i, per tant, no està rebaixat. Encara que en comparar preu i semblança amb el de Gucci, surt molt a compte i segur que es converteix en un element imprescindible per a moltes. Es pot trobar en diverses talles, a la pàgina web d'H&M, per un modest preu de 5,99 euros. 

Cinturón que versiona el famoso de Gucci, disponible en H&M por 5,99 euros
El cinturó que versiona H&M de la firma Gucci, disponible per 5,99 euros | Imatge d'H&M.

Comentaris

envia el comentari