H&M i Zara versionen un botí brillant dissenyat per la marca Loewe

Té un preu de 490 euros, però a les botigues 'low-cost' es pot adquirir la versió per menys de 40

Los botines de lentejuelas plateadas de Loewe, cuyo precio es de 490 euros
Els botins de lluentons platejats de Loewe, el preu dels quals és de 490 euros| loewe

Amb l'arribada imminent de les festes de Nadal i amb les seves respectives compres nadalenques, les marques de moda s'han omplert de brillantina i lluentons. No només en totes les tendes 'low-cost', sinó en les més exclusives del món del luxe. Un bon exemple d'això són els dissenys que Saint Laurent va presentar en la setmana de la moda de París per a la seva col·lecció per a la tardor-hivern.

Aquesta luxosa col·lecció ha causat tant furor que moltes marques de moda, per no dir totes, s'han inspirat en els dissenys de Saint Laurent per crear les peces que es portessin aquestes festes. A Zara, Mango, H&M, Bershka, fins i tot a Primark es poden trobar vestits de vellut, de lluentons i aplicacions metal·litzades, i fins i tot vestits tipus 'blazer'.

Les botes que tothom desitja

 

Una publicación compartida de Kendall (@kendalljenner) el

Sense anar més lluny, s'han arribat a copiar les botes de més de 3.000 cristalls que costen més de 8.000 euros també de Saint Laurent i que ja han enamorat a famoses com Rihanna i Kendall Jenner, que ja les ha lluït en diverses ocasions, fins i tot per acudir a un partit de bàsquet amb texans i jersei de punt. Aquestes també van ser versionades i sembla que han causat sensació, i és que si les de 8.000 euros tenen llista d'espera, les més assequibles no duraran molt temps a la venda.


La versió 'low-cost' de Loewe

No obstant això, una de les últimes apostes de les tendes de moda 'low-cost' s'ha centrat en un disseny espanyol, concretament uns botins de la marca Loewe. Són molt característics, ja que estan confeccionats en teixit de lluentons de color platejat i per descomptat, Zara i H&M ja han posat el seu ull en aquest calçat que té un preu de 490 euros.

Tant a H&M com a Zara es poden trobar dos models que presenten una gran similitud. Encara que no són exactament iguals, sí que es pot veure com les dues marques s'han inspirat en Loewe, sobretot Zara. Tant al web de la marca d'Inditex com en el de la marca sueca es poden comprar els models de botí per 39,95 euros i imitar així els conjunts que ja s'estan començant a crear amb aquest original i arriscat disseny.

Botín tacón lentejuela de Zara por 39,95 euros
Botí taló lluentó de Zara per 39,95 euros | zara

 


Comentaris

envia el comentari