'Hackegen' el compte de Facebook d'Andrés Iniesta i fan una publicació a favor del Reial Madrid

La publicació estava formada per un text i una fotografia del jugador de bàsquet del Reial Madrid, Sergio Llull

El compte de Facebook del jugador de FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha estat hackejada. Aquest matí apareixia al mur del futbolista una fotografia de Sergio Llull, el millor jugador de l'equip de bàsquet del Reial Madrid. Al costat de la foto apareixia el missatge: «Sortim cap a Atenes. Ens espera un partit dur al Pireu però només serveix la victòria. #HalaMadrid».

El compte del futbolista ha estat hackejat. | Facebook

Segons s'ha pogut saber més tard, els comptes de les xarxes socials de tots dos esportistes estan gestionades per la mateixa empresa, la qual cosa fa pensar que es tracta d'un error i no d'un 'hacker'. Encara que, cal destacar, que la fallada és més gran tenint en compte que no comparteixen el mateix esport i pertanyen a clubs totalment contraris. La publicació ha estat eliminada del compte del futbolista minuts després de ser publicat.

La polèmica és encara més gran si es té en compte el gran partit que va fer ahir Llull contra el Barcelona. El jugador va ser un dels més actius en el partit que es va saldar amb un resultat de 85-69 a favor del Reial Madrid.


Comentaris

envia el comentari