Henar Ortiz, la tieta de la reina Letícia, es declara insolvent

La tieta de la reina Letícia deu quasi 80.000 euros a un bufet d’advocats que els ha reclamat públicament

Henar Ortíz, la tía de la reina Letizia que pide la abolición de la monarquía
Imatge d'arxiu d'Henar Ortiz, la tieta de la reina Letícia. | Gtres

La tieta de la reina Letícia, Henar Ortiz, passa per una complicada i delicada situació econòmica que tothom coneix. Fa temps, tant ella com el seu germà Jesús, pare de la reina, i la seva mare, Menchu Álvarez del Valle, van tenir un judici per un presumpte delicte d'alçament de béns del que van quedar absolts per complet. En aquell judici, la tieta de la reina Letícia va arribar a dir-li al jutge que «des que vaig tancar la botiga, tinc zero euros».

Però la tranquil·litat de no tenir causes legals rodejant-la no va durar massa temps, ja que la tieta de la reina Letícia es va convertir en sospitosa i la culpaven de la presumpta comercialització d'unes imatges de la primera boda de la seva neboda amb Alonso Guerrero.

Henar Ortiz perd i haurà de pagar els costos del judici

Aquest detall no era cap delicte, però Henar Ortiz es va ofendre tant perquè la culpessin d'un fet així que, per guardar la seva intimitat i el seu honor, va interposar una demanda per un presumpte delicte contra el dret a la pròpia imatge, a la intimitat i a l'honor.

Però la seva demanda no va arribar a bon port i, l'any 2017, el Tribunal Suprem la va condemnar a pagar els costos de la causa judicial. Malgrat això, el termini per portar a terme un possible recurs, ja ha terminat i el deute encara continua sense pagar-se.

El despatx d'advocats que ha de cobrar aquest deute, ja ha esgotat totes les vies per reclamar-li aquesta suma de diners a Henar Ortiz, i per aquesta raó, ha pres la decisió de fer públic aquest fet a travès de les xarxes socials: «Aquesta dona deu diners aquest despatx», van escriure juntament a la notícia «els Borbons es fan rics a costa nostra», de la tieta de la reina Letícia.

La tieta de la reina Letícia, insolvent

Cal destacar que el fet que el despatx d'advocats no hagi pogut cobrar el deute que se li deu és perquè Henar Ortiz s'ha declarat insolvent. La tieta de la reina Letícia no té béns ni comptes corrents al seu nom, excepte un cotxe de l'any 94, i per aquesta raó, no pot fer front al pagament del deute.

La dona assegura que la seva situació econòmica és molt delicada i li és impossible afrontar el pagament del deute que, sumant els interessos de demora, ascendeix ja a pràcticament uns 80.000 euros.


Comentaris

envia el comentari