rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La germana del rei Joan Carles afirma que «el tema de Letícia em sembla molt malament»

La infanta Margarita ha dit la seva sobre la picabaralla entre la reina actual i la reina emèrita
Imatge d'arxiu de la infanta Margarita. | Gtres

 

La primera persona vinculada de manera directa amb Casa Reial que ha parlat sobre l'escàndol del vídeo que van protagonitzar la reina Letícia i Sofia el passat diumenge de Resurrecció, a la Missa de Pasqua de Mallorca, ha estat la infanta Margarida.

 

La tieta de Felip VI no va anar a Palma de Mallorca amb la seva família en el moment de la picabaralla que van mantenir les dues reines i així ho confirma als reporters quan se li pregunta per la seva opinió sobre els fets: «Jo no hi era, així que no en sé res, no tinc ni idea».

 

Però pocs segons després, la infanta Margarida ha reconegut que s'havia assabentat del que havia passat: «Jo no ho he vist, m'ho han comentat aquest matí».

Després d'aquesta afirmació, li han preguntat què li havia semblat aquest moment tan sorprenent, i la infanta ha contestat: «¿Què vols que et digui? Molt malament».

 

Cal destacar que la reina ha reaparegut durant aquest passat dijous en un acte públic i ha estat escridassada per algunes persones que es trobaven als afores. Per la seva banda, el rei Felip ha obviat la polèmica entre Letícia i Sofia i prossegueix amb la seva agenda.

 

La reina Letícia, la infanta Sofia i Paloma Rocasolano | Gtres

 

Pilar de Borbón i Paloma Rocasolano no han volgut fer declaracions

D'altra banda, la primogènita de Joan Carles de Borbó i germana gran del rei Joan Carles, Pilar de Borbó, ha preferit mantenir-se en silenci i només ha pronunciat unes breus paraules sobre l'incident en qüestió: «No tinc ni idea, no les he vist».

 

D'aquesta manera, la germana del rei emèrit s'ha volgut quedar en un segon pla i evitar problemes a l'hora de donar la seva opinió sobre el succés. Cal assenyalar que encara ha estat més discreta Paloma Rocasolano.

La mare de Letícia caminava aquest dimecres pels carrers quan va ser caçada pels reporters, que van voler conèixer la seva opinió sobre el vídeo de la seva filla amb la reina Sofia.

 

Paloma Rocasolano no va voler obrir la boca en cap moment i va callar durant tot el camí amb la mirada posada a terra. D'aquesta manera, la mare de Letícia també esquiva qualsevol possible problema a l'hora de donar la seva opinió sobre el succés del qual tothom parla aquesta setmana.

Comentaris