IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Hi ha una solució per quan ens cansem d'esperar que l'aigua bulli

Moltes vegades arribem a casa amb ganes de descansar o amb moltes coses a fer, però hem de fer el menjar i perdre el temps esperant que l'aigua estigui llesta per poder cuinar, però hi ha una solució

Haciendo pasta
Pasta per cuinar | EuropaPress

 

Una de les situacions més desesperants a la cuina és haver d'esperar que l'aigua bulli per poder cuinar qualsevol tipus aliments. La pasta, per exemple, és un dels menjars elaborats més fàcils i ràpids de fer. Per a poder menjar-la primer necessitem una olla plena d'aigua bullent i per aconseguir-ho hem d'esperar alguns minuts. Un usuari de Twitter ha trobat la solució perfecta per aquelles persones que no suporten perdre el temps esperant mentre es fa el menjar.

Justin Hillister, ha publicat a Twitter l'invent perfecte per no deixar de vigilar el menjar mentre per exemple veus la teva sèrie preferida. A Hillister se li va ocórrer utilitzar el FaceTime del seu telèfon mòbil com a solució. Aquesta tecnologia permet fer una vídeo-trucada entre mòbils. Així que el noi va posar el seu mòbil apuntant amb la càmera frontal a l'olla i, amb el telèfon de la seva parella, va iniciar una vídeo-trucada des del menjador.

És una solució senzilla i efectiva, permet estar en qualsevol altre lloc de la casa i alhora no perdre de vista l'aigua que tenim al foc o el menjar que estem cuinant. L'enginyosa idea sembla que ha agradat molt als usuaris de Twitter que li han donat al tuit una gran repercussió amb milers de retuits i favorits.


Comentaris

envia el comentari