Hisenda podria embargar la casa a Kiko Matamoros

Els excompanys de 'Sálvame' van informar de la delicada situació financera per la qual passava

Kiko Matamoros, al borde de la ruina
Kiko Matamoros, prop de la ruïna | Mediaset

Kiko Matamoros estaria passant per una delicada situació econòmica que inclòs li podria fer perdre la seva casa. Així ho van assegurar els col·laboradors de 'Sálvame', que van parlar de l'excompany de programa. Van indicar que, a causa de problemes amb Hisenda, la seva llar seria retirada durant el mes d'abril.

La difusió de la informació la va encapçalar Kiko Hernández, qui va assegurar haver parlat amb «un treballador que té facilitat per accedir a certes dades i em va deixar anar una alarma». En aquest sentit, va afegir que «un excol·laborador no està complint amb els pagaments», fent referència al fet que tindria deutes amb el fisc.

El tertulià va afegir que els problemes van començar «des de fa quatre o cinc mesos», motiu pel qual el van advertir que, en cas de no arreglar-ho pròximament, podria arribar a «perdre casa seva». Aquesta informació va causar molt d'impacte entre els excompanys de Matamoros, que no podien creure la situació.

Kiko Matamoros nega la informació

Kiko Matamoros con sus excompañeros de 'Sálvame'
Kiko Matamoros amb els seus excompanys de 'Sálvame' | Mediaset

«He pogut parlar amb Kiko Matamoros», explicava Kiko Hernández, qui assegurava que l'extelevisiu «està una mica enfadat. Diu que és rotundament fals». D'aquesta manera, informava el punt de vist del principal afectat per aquesta informació, encara que continuava aportant dades que anaven en contra seva.

«Té uns problemes econòmics que tots sabem», continuava Kiko Hernández, detallant que «deu 1,4 milions d'euros a Hisenda». A més, afegia que «la seva dona tenia un deute de 300.000 euros», encara que, en aquest cas, sembla que sí es va arribar a un acord per avançar la quantitat. Sense dubte, la polèmica amb Matamoros acaba de començar.

 

Sense pèls a la llengua

Bona mostra que la guerra ha iniciat la primera batalla la va deixar María Patiño, qui no va dubtar en carregar contra l'extertulià. «Va dir que els diners que guanyava eren a partides de mousse», va referir la televisiva, dubtant sobre els ingressos dels quals podia estar gaudint Kiko Matamoros.

En aquest sentit, va continuar la carrega contra el seu excompany de plató, sobre qui va ironitzar «deu guanyar molt per poder fer front a tots els deutes», provocant el somriure dels altres membres del programa. «Sense ser economista, no ens quadren els comptes», va afegir Patiño, criticant que Matamoros no sigui sincer en aquestes qüestions.

Les bromes al voltant de l'excol·laborador no van acabar i Kiko Hernández va agafar el relleu. «Diu que guanya més diners ara que abans», va referir el tertulià, fent créixer les burles dels membres del programa. Faltarà veure si Kiko Matamoros, després d'aquestes paraules, reaccionarà contra 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari