ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Hisenda reclama a Kiko Matamoros més de dos milions d'euros

L'extertulià no està disposat a fer front al deute que té amb el fisc

Imagen de archivo del tertuliano, Kiko Matamoros
Kiko Matamoros deu més de dos milions d'euros a Hisenda | Telecinco

Kiko Matamoros continua enfrontat amb Hisenda i no sembla voler rendir comptes aviat. A més, l’extertulià manté una imatge reptadora, assegurant que guanya més diners jugant al mus que treballant a ‘Sálvame’. Aquestes paraules no agraden als seus excompanys, que no dubten en carregar contra ell.

Mila Ximénez s’ha convertit en la figura més molesta amb qui reconeix que és el seu «examic». «Tens els ulls damunt teu», li advertia la televisiva, admetent que «aquestes fatxenderies són innecessàries». Per això mateix, va recomanar-li que acceptés el seu compromís amb el fisc i pagués el deute.

Revelant que l’import que li requereixen supera els «dos milions d’euros», va considerar que amb la seva actitud burlesca està faltant el respecte a tota la societat. «No te’n riguis de la gent que paga», reclamava Mila, provocant els aplaudiments de tota l’audiència del programa.

Hisenda, darrere de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros y Mila Ximénez, enfrentados
Mila Ximénez, molt enfadada amb Kiko Matamoros | telecinco

 

«El problema el té Hisenda», assegurava Kiko Matamoros en declaracions passades. Aquestes no agradaven a Mila Ximénez, qui lamentava que «la gent del carrer» fos perseguida ràpidament per problemes menors, mentre que persones com l’extertulià gaudien de llibertat amb afirmacions com aquesta.

«A la gent l’embarguen perquè tenen un problema amb Hisenda de 20.000 euros», va indicar la periodista, incrèdula que Kiko no patís les conseqüències de tenir un deute superior als dos milions d’euros. Per això, s’ha mostrat indignada amb les declaracions, criticant que no mesuri les seves paraules.

La ruïna de Kiko Matamoros

Fa mesos que Kiko Matamoros no col·labora amb 'Sálvame' i això no sembla agradar al programa. Per això, en les últimes setmanes, l'extertulià s'ha convertit en un focus, en el que se centren les mirades per tal de carregar contra la imatge del qui fóra col·laborador.

Aquesta vegada ha estat Mila Ximénez, encara que Kiko Hernández i María Patiño, en el passat, també van atacar a Kiko. Els televisius van assegurar que es troba arruïnat i que Hisenda li embargarà la casa pròximament. Per la seva part, Matamoros afirma que res d'això és veritat, però que no té necessitat d'explicar la seva versió.


Comentaris

envia el comentari