La història d'amor de Pau Donés a l'hospital amb una infermera abans de morir

Pau Donés recordava d'una manera molt bonica la seva etapa a l'hospital on el van tractar del càncer que patia
Pau Donés al balcó de casa seva a Barcelona
Pau Donés cantant al balcó de casa seva a Barcelona | YOUTUBE

Pau Donés va morir el passat dimarts 9 de juny després d'una llarga batalla contra el càncer de còlon que li van diagnosticar el 2015. Malgrat el duríssim tràngol de la malaltia, el cantant sempre va deixar espai per a l'optimisme i va intentar encarar amb positivisme aquesta etapa. En una entrevista reconeixia que quan va estar ingressat a l'hospital el 2017, va passar molt bons moments, com quan va fer un concert a l'hospital on el van tractar, el de Sant Joan Despí, el Moisès Broggi.

 

Va tenir una relació molt estreta i molt bona amb el seu metge, que a més li va demanar aquest favor, tal com ell mateix va explicar:«Has de fer un concert a l'hospital, per a la gent que treballa a l'hospital»,li va demanar, una cosa a què ell va accedir sense dubtar-ho.

 

Les confessions més íntimes de Pau Donés

Però aquest no va ser l'únic moment bo que recorda de la seva estada al Moisès Broggi, i és que el català va reconèixer que fins i tot es va arribar a enamorar d'una infermera:«Dels dies que vaig estar aquí, en tinc molt bon record, és difícil de creure. Em vaig sentir súper a gust, fins i tot em vaig enamorar d'una infermera, però no diré el seu nom», reconeixia.

El cantant de 'Depende' es va retirar de la música durant un temps indefinit el 2019 per aprofitar al màxim el temps:«Del que em queda en gaudiré al màxim, vaig a divertir-me i vaig a acomiadar-me de la gent», va dir.Quan ho va fer, va posar rumb a Califòrnia amb la seva filla Sara, la mare de la qual mai se n'ha conegut la identitat:«Me'n vaig, no em vull perdre l'adolescència de la meva filla»,va dir en aquell temps. A finals de maig va tornar amb el llançament de la seva nova cançó 'Eso que tú me das', que és tot un homenatge a la seva filla.


Comentaris

envia el comentari