'¡HOLA!' entrevista Isabel Pantoja sobre la seva entrada a 'Supervivientes'

La 'tonadillera' se sincera en una exclusiva històrica: «Jo ja sóc una supervivent»

Isabel Pantoja se sincera en la seva entrevista a '¡HOLA!'
Isabel Pantoja concedeix una exclusiva a '¡HOLA!' | INSTAGRAM

Isabel Pantoja calenta motors abans de la seva entrada a ‘Supervivientes’. La ‘tonadillera’ ha concedit una entrevista a la revista ‘¡Hola!’ en què explica les raons que l'han dut a participar en el ‘reality’. Després d’anys sense trepitjar un plató de televisió, la Pantoja s’embarca en una aventura televisiva que la deixarà totalment exposada a l’opinió pública com mai abans, tot i que ella afirma: «No em resultarà incòmode estar tot el dia exposada, ja ho estic».

La cantant assegura que no ha de donar explicacions a ningú, ja que ella ha fet sempre el què ha volgut: «Per què no hauria de fer això? Sempre he viscut la meva vida i me l’he buscat, des que tenia 13 anys». Amb això, la ‘tonadillera’ deixa clar que entrarà al programa trepitjant fort i sense acovardir-se, i que l’opinió dels altres tant li fa, i més quan assegura que ella té bon perdre, ja que en el passat s’ha hagut d’enfrontar a moltes situacions en les quals no ha sortit guanyant i ella ha seguit endavant; tal com assegura amb la següent afirmació: «Jo ja sóc una supervivent».

Isabel Pantoja explica les raons de la seva decisió
Isabel Pantoja explica les raons de la seva decisió | ¡HOLA!

 

Isabel Pantoja, preparada per tot

En la seva entrevista, Isabel Pantoja es mostra molt entusiasmada amb aquesta nova aventura i no té cap mena de por a les crítiques ni a l’opinió pública, a més a més reconeix que això serà un parèntesi a la seva vida i que després tornarà a la música, ja que ella el què vol és seguir cantant. Respecte a les vicissituds que haurà d'enfrontar-se a l'illa durant la seva estada en el concurs, la cantant s’ha mostrat molt positiva afirmant que, tot i que li fa por volar en helicòpter, no li preocupa ni tirar-se des d’un helicòpter ni la falta de menjar: «No sóc molt golafre».

Isabel Pantoja es prepara per anar a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja es prepara per anar a 'Supervivientes' | INSTAGRAM

 

La positivitat de la ‘tonadillera’ va més enllà quan assegura que no li importarà no poder fumar durant el 'reality' i que inclús l’absència de tabac li resultarà beneficiosa, perquè confia que el seu pas per l'illa l’ajudi a deixar de fumar definitivament.

Tot i que de moment, la cantant només veu avantatges a això de presentar-se al 'reality' més famós de la cadena, també hi ha una part que no li agrada tant, que és la d'estar lluny de la seva família: «Als meus néts no els hi he explicat i a la meva mare tampoc. Em preocupa dir-li-ho, però sé que ella estarà feliç. Si no estigués bé m'ho dirien, com a qualsevol altre concursant».

 

 


Comentaris

envia el comentari