Un home de 60 anys es casa amb una nena de deu al Líban

La sessió fotogràfica ha despertat indignació entre els transeünts

La sessió de fotos va crear polèmica entre els transeünts que passaven pel lloc | ONG Kafa

Què pensaries si estiguessis passejant tranquil·lament pels carrers de la teva ciutat i et trobessis una parella que s'acaba de casar fotografiant-se al costat del mar? Probablement no et sembla estrany, però si entre els casats existeix una diferència de 50 anys, la cosa canvia i molt. Una menor d'edat, que pràcticament encara no ha acabat de gaudir de la seva infància, enllaçada amb una persona major, a la qual probablement haurà de cuidar la resta de la seva vida.

Encara que aquesta escena va crear polèmica entre els transeünts que van veure com es feien la sessió de fotos, tot forma part d'una campanya d'una organització anomenada Kafa. Segons l'ONG Girls not brides, al Líban aquest tipus d'escenes és molt comú. No existeix edat mínima per casar-se en aquest país, i segons Unicef, una de cada 100 nenes es casa abans dels quinze.

Els transeünts es van acostar per felicitar-li o recriminar-ho | ONG Kafa

Amb aquest motiu, Kafa va contractar a tres actors que feien el paper de la núvia, una nena de dotze anys amb un vestit de noces, el marit, vestit de gala i abraçat a la petita, i el fotògraf. Les reaccions de les persones van d'un extrem a l'altre. Alguns es paren a felicitar-los per l'enllaç, uns altres fins i tot pensen a portar-se a la nena i no permetre aquesta escena. Aquests matrimonis s'estan multiplicant, sobretot en els camps de refugiats, però existeixen altres països on aquest tipus de matrimoni es protegeix per la llei.


Comentaris

envia el comentari