IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els metges extreuen un cuc d'1,5 metres del recte d'un home que patia fortes diarrees

El pacient menjava sushi i 'shashimi' de salmó gairebé cada dia

Gusano extraído del interior de un paciente aquejado de fuertes dolores y diarreas
El cuc extret de l'interior del pacient | Dr. Kenny Banh

Un home estatunidenc que va patir diarrees els últims mesos, va acudir al metge per demanar un tractament per combatre l'aparició dels cucs intestinals. Es tracta d'un veí de Califòrnia que va anar a visitar el seu doctor, Kenny Banh, perquè es va treure un cuc d'1,5 metres del seu recte.

L'especialista, sorprès pel que li estava explicant, no s'acabava de creure el que li havia passat. Tanmateix, va canviar d'idea en veure la bossa que el pacient li va ensenyar, dins la qual es trobava un cuc agafat a un rotllo de paper higiènic.

L'home s'havia trobat el cuc sortint del seu recte després de patir una forta diarrea en què també va treure sang, segons explica 'The Guardian'. El primer pensament del pacient va ser que podria tractar-se d'un tros d'intestí, però es va adonar que no ho era perquè en intentar treure-s'ho va veure que l'objecte «es movia» i va descobrir que era un cuc.

Diarrees amb sang

El pacient va arribar a pensar que s'estava morint a raó de les constants diarrees, la sang que desprenia i, per últim, el llarg cuc que es va treure del recte. La identitat de l'home que assegura que es va sentir «millor» en pensar que la seva vida podria estar en les últimes, no ha estat revelada.

En acudir al metge per rebre el tractament, li van treure el cuc que ja estava mort i mesurava més d'1,5 metres de llarg. L'únic que havia notat el pacient havia estat alguna cosa que es movia pel seu estómac, però que pensava que eren gasos. A més, va confessar als metges que feia mesos que patia fortes i persistents diarrees que molts cops s'allargaven tota la setmana.

També els hi va explicar un dels seus hàbits alimentaris, assegurant que mai més tornarà a repetir després d'aquesta horrible experiència amb el cuc. Resulta que menjava sushi gairebé cada dia, sobretot 'sashimi' de salmó. Els metges li van donar una pastilla antiparasitària, semblant a la que es prenen les mascotes.

Sashimi de salmón
Sashimi de salmó | cedida

Alerta de larves al salmó del Pacífic

El Centre de Control de Malalties d'Estats Units, ja va alertar de l'elevat risc que presentava una larva parasitària que havia estat localitzada a un salmó de l'oceà Pacífic, procedent d'Alaska. El problema és que aquest aliment és molt demandat i habitualment els estatunidencs el consumeixen.

Van remarcar que la larva podria sobreviure en cas que el salmó hagués estat congelat de forma incorrecta o no fos cuinat adequadament. Fins i tot, van deixar constància de què podria romandre viu en la digestió de l'ésser humà, mentre s'alimentaria de la sang i dels nutrients de l'organisme.


Comentaris

envia el comentari