IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un home troba 50 dècims premiats de 'El Niño' dins d'una bossa de mà que havia comprat a Màlaga

El premi corresponia al reintegrament, amb un valor total d'1.000 euros

6 comprobar Imagen de archivo del Sorteo Extraordinario de Lotería de Navidad.
Un lotero devolvió un bolso con 100 décimos en su interior | EspañaDiario

Un home va trobar a Màlaga 100 dècims de la loteria de 'El Niño'. 50 d'aquests estaven premiats, únicament amb el reintegrament, però això ja suposa un premi de 20 euros per bitllet. L'home en veure la situació va anar a entregar els dècims a la comissaria de Policia Nacional més propera a la seva zona. Els fets van ocórrer el passat 25 de gener, a la ciutat andalusa, i ha estat una història que ha sorprès als ciutadans.

Una compra inesperada

L'home va trobar aquests bitllets dintre d'una bossa de mà que acabava de comprar a un quiosc de Màlaga. Entre tots ells només hi havia dos números diferents, 50 d'un, no premiat, i 50 d'un altre, aquest premiat amb els 20 euros per dècim, el que suposava una quantitat total de 1.000 euros. 

En adonar-se que alguns dels dècims portaven premi no va dubtar a entregar-los a la policia per tal que poguessin investigar a qui pertanyien. El més sorprenent de tot és que la bossa es trobava precintada en el moment de la seva compra. Tot i això els dècims estaven a dintre, a més es trobaven embolicats en un paper escrit. 

El propietari ha pogut ser localitzat

Després de les investigacions de la Policia Nacional el propietari dels bitllets va poder ser localitzat, va ser després d'unes quantes hores de cerca. Els dècims eren propietat d'un venedor de loteria del municipi malagueny, per la qual cosa es va procedir a fer-li el lliurament immediatament.

El propietari ha pogut aclarir que és el que va passar amb els dècims. Sembla que l'home va comprar aquesta mateixa bossa de mà, i hi va guardar els bitllets a dintre. Després d'això, va voler tornar la bossa a la botiga i això ho va fer, però va oblidar que abans hi havia guardat a dins els dècims, que es van quedar allà, fins que l'altre home va tornar a comprar la bossa.


Comentaris

envia el comentari