Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Eva González.

L'altre home en la vida d'Eva González que deixa en xoc Cayetano

Eva González va conèixer un famós amb qui se la va relacionar al seu dia

Eva González podria haver tingut una relació amb un conegut company de professió. Es van deixar veure en diverses ocasions i allò no hauria agradat gens a Cayetano. Ara, els mitjans ja donen per fet que s'ha produït la separació de la parella, tot esperant que els protagonistes confirmin el trist desenllaç.

A la presentadora sevillana se l'ha pogut veure últimament molt trista, capcot i mirant d'esquivar la premsa. Els mitjans sabien des de fa mesos que aquesta relació no funcionava del tot bé. I així es demostrava després de confirmar-se que tots dos feia temps que vivien separats.

González, per ara, no ha iniciat cap tràmit legal. Tots dos volen aclarir les seves idees i comprovar si realment són capaços de capgirar la situació. L'únic punt on pot sorgir algun conflicte pot ser pel que fa a la custòdia del nen que tenen en comú.

Fa mesos que no comparteixen cap imatge conjunta a les xarxes socials. Tampoc no es deixen veure en actes públics, per la qual cosa tot fa indicar que la distància entre ells existeix. Adverteixen, a més, que tant la model com el torero ja no duen les aliances.

Per a alguns és una simple crisi de la parella, però per a altres es tracta d'una cosa més seriosa que s'ha prolongat durant set mesos. En qualsevol cas, no es tractaria del primer contratemps a què han de fer front.

El 2019 van aparèixer unes imatges de Cayetano amb una jove anomenada Karelys Rodríguez que van ferir amb força el matrimoni. La sevillana va fer tot el possible perquè la seva relació no s'acabés abans d'hora. Ho van arreglar en privat, però allò va poder suposar el principi de la fi.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Eva González ja va intentar no posar fi al seu matrimoni. | GTRES
 

Eva González va deixar de confiar en el seu marit. Ara, alguns mitjans de comunicació adverteixen que darrere aquesta nova ruptura es podria amagar una nova infidelitat.

En qualsevol cas, a la presentadora d'Atresmedia li costa molt d'aconseguir l'estabilitat al terreny sentimental. Semblava que tot li anava de meravella al costat del fill de Carmen Ordóñez. Formaven una parella que s'havia promès amor etern, però terceres persones es van creuar pel camí.

Des que es va fer famosa, la model ha aconseguit conquerir molts cors i gairebé tots famosos. Un dels primers va ser Arturo Valls, amb qui va començar a sortir el 2004, durant només uns pocs mesos. Asseguren que la ruptura es va produir de mutu acord i amb el temps van aconseguir que es creés una bonica amistat.

Jordi Cruz somrient
Jordi Cruz era un dels grans amics d'Eva González al programa. | GTRES
 

Sense cap mena de dubte, la relació més llarga va ser la que va mantenir amb Iker Casillas, que es va allargar del 2005 al 2008. Els qui els coneixen asseguren que va ser un idil·li d'allò més tempestuós, amb discussions constants. Eren dues persones molt diferents, a qui els costava molt arribar a punts d'entesa.

Eva González es va donar un temps

Eva González va començar a sortir amb el seu actual marit el 2009, però el 2013 la parella va decidir donar-se un temps. En aquest parèntesi, ella rep l'oferta per presentar MasterChef. Aquí coneixeria un bon amic amb qui se'l va vincular més d'una vegada.

Era molt freqüent veure-la al costat de Jordi Cruz als viatges i als descansos dels rodatges. Cada cop passaven més temps junts i allò va fer que saltessin totes les alarmes. Tots dos van voler deixar clar des del principi que no hi havia res més entre ells.

La model seguia molt enamorada de Cayetano i la seva intenció era tornar al seu costat, com finalment va passar. «No ens confonguem, potser hi ha unes fotos de tots dos junts, no ho sé. Som companys i passem molt de temps junts», però sabia que aquestes imatges no serien comprometedores.

Eva González va desmentir en tot moment que tingués un idil·li amb el cuiner. «Jo no tinc res a amagar», assenyalava molesta.