Homenatge a Bimba Bosé en el segon aniversari de la seva mort

La model i cantant, que va lluitar contra un càncer de mama durant dos anys, és recordada per familiars i amics a través de les xarxes socials

Bimba Bosé va lluitar contra un càncer de mama durant dos anys i va participar en molts actes solidaris | Cedida

Després de dos anys de lluita contra un càncer de mama, el 23 de gener de 2017 la model i cantant Bimba Bosé deixava de viure; tenia 41 anys. En el segon aniversari de la seva mort, els seus amics i familiars han volgut recordar-la i dedicar-li un homenatge a través de les xarxes socials, segons ha avançat ‘La Coctelera’.

Dora Postigo, la filla de l’artista, ha volgut recordar la seva mare en una publicació del seu compte d’Instagram. La jove de només 14 anys ha compartit una imatge de Bimba Bosé posant i acompanyada d’un 2 i un cor. Qui també ha volgut compartir una imatge de Bimba és la seva àvia, Lucía Bosé, adjuntant el següent text: «Dos anys sentint la teva absència, bella Bimba. Ti amo»

La publicació que va compartir Dora Postigo, filla de Bimba Bosé | Instagram

 

  • Notícia relacionada: Charlie Centa es tatua l'avantbraç per a recordar a Bimba Bosé

 

Tothom ha recordat la model amb #Bimbaforever

Les primeres a realitzar publicacions en memòria de Bosé van ser dues de les seves grans amigues, Alaska i Bibiana Fernández. La cantant de Fangoria, que tenia una relació d’amistat molt estreta amb Bimba, li va dedicar una fotografia on apareixien les dues juntament amb una frase: «Sempre en el meu cap, així, rient i trepitjant fort», acompanyant el missatge amb els ‘hashtags’ #Bimbaforever i #Davidelfinforever. El dissenyador David Delfín, tanmateix, també va morir víctima d’un càncer el 2017. 

Alaska va recordar a la seva gran amiga amb aquesta publicació | Instagram

 

Bibiana Fernández, per la seva banda, va compartir una fotografia de la model acompanyada de «em sembla ahir, dos anys», fent servir el ‘hashtag’ #Bimbaforever, que molts dels seus amics van utilitzar per a un dia com aquell.

Més recordatoris dels seus amics

Un altre amic que va voler rendir homenatge a la neboda de Miguel Bosé fou Félix Sabroso, guionista de ‘Los años desnudos’ i de ‘La isla interior’, entre d’altres. Félix escrivia: «Avui recordo aquest riure i aquest brindis! Visca el teu afecte». Topacio Fresh també va recordar a Bimba amb un senzill «Bimba sempre Bimba», acompanyat de dos cors.

Topacio va compartir una imatge amb Bimba Bosé i  Alaska | Instagram
 

A més dels ja esmentats, una altra amiga de Bimba que no va voler passar per alt l’aniversari de la seva mort va ser Lara Sajen, ballarina de Fangoria. Juntament amb una fotografia, expressava: «Et recordo avui i sempre #bimbaforever #tbt #marioparty se’t troba molt a faltar i encara més en una setmana com aquesta».

  • Més informació d’interès: Surt a la venda la casa de Madrid on va viure Bimba Bosé

Comentaris

envia el comentari