Marta López homenatja Àlex Casademunt i revela una nova dada: «Ell hauria estat aquí»

La col·laboradora ha revelat una dada sobre el seu amic i que molt pocs coneixien

Quan Marta López va acceptar l'aventura de participar a 'Supervivientes 2021' no sabia que només unes setmanes abans de volar cap a Hondures rebria una de les notícies més dures i tristes de la seva vida. La col·laboradora de 'Sálvame' va haver d'acomiadar per sempre del seu amic, el cantant Àlex Casademunt, que moria en un accident de cotxe just quan tornava a casa. López es va mostrar desfeta i va anar a treballar gairebé sense forces, però amb l'objectiu d'homenatjar el seu amic davant de tota Espanya.

Per sort, la tertuliana va poder acudir al tanatori a acomiadar del seu amic abans de volar a Hondures i ara, des de l'helicòpter d'on havia de saltar per convertir-se en aventurera de ple dret, ha volgut tenir un bonic gest cap a Casademunt, dedicant-li el seu salt des de les altures. Per a aquest homenatge, la supervivent portava uns mitjons del cantant enrotllats als seus braços, els mateixos que va prometre a la família del seu amic que utilitzaria per recordar-lo davant de tota Espanya.

Que l'element de l'homenatge hagin estat uns mitjons no és una casualitat, ja que Casademunt estava llançant una línia de mitjons abans de morir. Un projecte que compartia amb la seva actual parella i del qual va voler fer partícip a diversos amics, enviant-los exemplars perquè els publicitessin a les seves xarxes socials. A hores d'ara, no hi ha pràcticament ningú que dubti de l'amistat d'Àlex amb Marta. I és que junts van crear negocis i van compartir molts moments allunyats de les càmeres de televisió.

El que ningú sabia és el que ha explicat Marta López abans de saltar a la mar. La tertuliana de 'Sálvame' ha revelat que dedicar-li aquest concurs a Casademunt no és una casualitat, ja que, segons sembla, l'exconcursant de 'Operación Triunfo' ha estat diverses vegades a prop de convertir-se en concursant de 'Supervivientes'. De fet, el nom del cantant era habitual veure'l en les travesses que es fan cada any abans que la cadena reveli els noms oficials dels concursants.

De fet, no seria tan estrany veure un concursant d'OT a l'illa. I és que en el palmarès del programa ja hi ha diversos concursants del talent musical. Entre ells es troben Verónica Romero, Jesús de Manuel o Leo Segarra, que ja formen part de la gran família del format que actualment s'emet a Telecinco. Sembla, però, que les dues parts no van acabar de definir la participació del cantant en el programa més extrem de la televisió.

Els fronts oberts de Marta

No hi ha dubte que el concurs de Marta López a 'Supervivientes' no serà un passeig en barca. La tertuliana de 'Sálvame' ha entrat al programa juntament amb Alexia Rivas, la que va ser l'amant d'Alfonso Merlos mentre aquest sortia amb López. La dues van començar l'experiència assegurant que partien de zero, però les diferències entre elles no han trigat massa a arribar. En els primers dies de convivència, Alexia va intentar convèncer els seus companys que ho havia passat molt malament durant aquest temps i Marta López li va haver de parar els peus.

La col·laboradora de 'Sálvame' considera que Rivas estava encantada amb la situació i que s'hi va recrear tant com va poder. No obstant això, les millors cartes les va saber jugar Marta López, que va aconseguir tancar un contracte exclusiu amb Mediaset, mentre que Alexia no va saber donar-li continuïtat a la història i va acabar desapareixent de la cadena, fins i tot demandant alguns col·laboradors i tancant-se totes les portes de tornar en el futur.

Sembla, però, que Alexia ha reflexionat i ha decidit fer les paus amb Mediaset entrant com a concursant de 'Supervivientes' i gaudint d'una oportunitat única per donar-se a conèixer i guanyar-se l'afecte dels fidels espectadors de la cadena.


Comentaris

envia el comentari