Els homes se senten més atrets per l'intel·lecte d'una dona que pel seu físic, segons un estudi

Segons professionals tot es basa, inconscientment, en la capacitat que veu l'home en la dona de ser bona mare en un futur

Una mujer inteligente atrae más a los hombres
Una dona intel·ligent atreu més als homes | Unsplash

Es parla molt de com prefereixen els homes a les dones. Rosses, morenes, molt primes, amb corbes, amb més o menys pit, etc. En general sempre ha estat l'estereotip de dona perfecta per a un home una noia rossa, amb pits grans i cames esveltes, encara que és evident que no és el que tots prefereixen.

  

L'intel·lecte, el més atraient d'una dona

De fet, segons un estudi realitzat pel professor David Bainbridge, especialista en biologia evolutiva de la Universitat de Cambridge, tampoc és en el físic en el que més es fixen els homes. Brainbridge assegura que el sexe masculí se sent abans atret per una dona intel·ligent que per una amb un cos espectacular.

«La intel·ligència és, de bon tros, la qualitat més atractiva per als homes que busquen una companya a llarg termini perquè és probable que sigui una mare responsable», diu el professor. D'aquesta forma deixa clar que la grandària dels pits o la forma de les cames no són coses tan importants com diuen els tòpics.
 

El físic també importa

Malgrat això, és evident que el físic importa, tant d'elles com d'ells, a l'hora de sentir-te atret per algú com una futura parella. D'això també parla el biòleg David Brainbridge al seu estudi. Segons les seves conclusions, l'atracció física és una mica més complicada del que pensem i es pot arribar a basar en coses de les quals ni tan sols som conscients, com la simetria o la perfecció d'algunes parts del cos com a símptoma de salut.

Una dona intel·ligent atreu més als homes
Una dona intel·ligent atreu més als homes | Unsplash


De fet, un altre estudi, realitzat aquesta vegada per una dona, Helen Cronin, especialitzada en darwinisme i evolució humana, ja va explicar que «la bellesa és un indicador de l'estat de salut i de fertilitat de la dona, i la selecció natural ha donat a l'home el gust per la bellesa femenina perquè indica tot tipus de coses relatives a les seves qualitats com a parella».

Segons assegura el professor Brainbridge, és per això que els homes prefereixen pits simètrics, i no grans com sempre s'ha dit o cames rectes i no llargues, ja que això és un indicador de salut genètica i absència de malalties de desenvolupament. També atreu més la simetria en els trets facials, sent un sinònim de gens «estables».

Segons Helen Cronin, l'atracció física d'un home per una dona es basa inconscientment en característiques que puguin denotar que podria ser una bona mare. És per això que molts homes se senten atrets per dones amb corbes. Tenir subministraments de greix en cuixes i la part inferior és bo per al futur desenvolupament d'un bebè, ja que necessiten això per desenvolupar el seu cervell, tant mentre està en la panxa de la mare, com en la lactància.

Una dona intel·ligent atreu més als homes
Una dona intel·ligent atreu més als homes | Youtube

Comentaris

envia el comentari