Horòscop de la setmana

ÀRIES (21 de març - 19 d'abril)

 Aquests dies notaràs que t'has de cuidar més i que has de parar més atenció a la salut, el cansament que has estat notant últimament podria ser un senyal. A escala econòmica però, les coses milloraran i potser t'arribarà un ingrés inesperat. Pel que fa a les relacions, et tocarà estar atent i vigilar amb què dius i a qui, perquè algú del teu entorn estarà extremadament sensible.

TAURE (20 d'abril - 20 de maig)

Aquesta setmana pot ser un moment de creixement per a tu a escala emocional, et podries veure motivat a fer algun pas important i prendre decisions. Però vigila perquè algú del teu voltant pot estar disposat a desenterrar conflictes del passat que et podrien fer mal. Pel que fa a la feina, aquests dies seran positius per al teu desenvolupament professional, ja que tindràs l'oportunitat d'agafar més responsabilitats. 

GÈMINIS (21 de maig - 20 de juny)

Aquests dies t'ompliràs d'energia creativa, i tindràs ganes de començar un gran projecte i dedicar-hi tots els teus esforços. Intenta controlar-te una mica i no bolcar-t'hi del tot de seguida, perquè podries cansar-te'n aviat i seria contraproduent. Pel que fa a la teva situació amorosa, si ets solter, algú podria despertar el teu interès i animar-te a sortir més, aprofita-ho.

CRANC (21 de juny - 22 de juliol)

Arriben dies de relaxar-te i dedicar-te temps a tu mateix, fer una pausa i desconnectar serà positiu per la teva salut, tant física com mental. Si últimament no t'has trobat gaire bé, podria ser pel cansament que has anat acumulant. Pel que fa al vessant econòmic, les coses s'estabilitzaran i et podràs permetre aquest capritx i fins i tot fer unes vacances diferents de les que et plantejaves fa un temps. Un viatge podria ser un bon punt per iniciar una aventura romàntica. 

LEO (23 de juliol - 22 d'agost)

Ha arribat el moment de posar-te a tu per davant dels altres, últimament t'has estat sacrificant per fer possible que la gent que t'envolta assolís els seus objectius i això no és dolent, però ara et toca a tu. Pensa en què vols fer amb la teva vida i dedica totes les teves energies a aconseguir-ho. Tens la força i capacitat per fer-ho i la sort t'anirà de cara. 

VERGE (23 d'agost - 22 de setembre)

Aquesta setmana podria ser un bon moment per replantejar-te les coses en el terreny emocional, per testar les teves relacions tant amb amics, família com amb la parella. Pot ser que tinguis la sensació que últimament t'has deixat guiar massa per la necessitat d'estar bé amb alguns d'ells i de complaure'ls, i ha arribat el moment de fer les coses per tu mateix. Pel que fa a l'àmbit laboral i econòmic, podria sorgir algun imprevist que necessiti una solució ràpida i eficaç, pot ser una oportunitat per demostrar el teu talent en aquestes situacions.

BALANÇA (23 de setmbre - 22 d'octubre)

A tu la frase «no barregis la feina i el plaer» no se t'aplica, de fet, això és el que necessites per donar una empenta a la teva vida professional, treu el teu encant i porta el teu talent professional als escenaris d'oci, perquè podries conèixer algú que et donarà una oportunitat laboral o que es voldrà apuntar a la teva idea de negoci. La teva habilitat social i simpatia seran els teus millors aliats a l'hora d'aconseguir la feina que feia temps que volies. Pel que fa al terreny sentimental, les coses es podrien posar serioses cap a finals de setmana, algú amb qui només tenies un flirteig, es podria convertir en una persona molt important i convidar-te a fer un pas endavant en la relació.

ESCORPÍ (23 d'octubre - 21 de novembre)

Aquests dies et tocarà fer-te càrrec d'un rol de lideratge a la feina i això et podria donar una empenta per escalar posicions aprofitant la calma de l'estiu, converteix-te en la peça imprescindible perquè tot rutlli i les coses se t'aniran posant de casa per aconseguir un ascens o un canvi d'aires que feia temps que esperaves. Pel que fa a la salut, pot ser que notis el sobreesforç i que el cos et demani repòs, aprofita les hores lliures per tenir moments de calma i desconnectar breument, et servirà per recarregar les piles encara que només sigui a curt termini. 

SAGITARI (22 de novembre - 21 de desembre)

Aquesta setmana podries tenir problemes en l'àmbit sentimental, algun conflicte del passat es pot destapar i portar malentesos i tensions amb la parella i la família. És el moment de treure el teu costat negociador i pacificador, i deixar de banda el teu vessant més combatiu, t'agrada aclarir les coses de pressa, però si no tens una mica de tacte, podria ser pitjor el remei que la malaltia. Pel que fa a la feina, rebràs una bona notícia que et pot servir per focalitzar l'energia i buscar el cantó positiu als altres aspectes de la teva vida. 

CAPRICORN (22 de desembre - 19 de gener)

Aquests dies les coses podrien torçar-se una mica pel que fa a les relacions familiars, les tensions s'aniran succeint i et serà difícil estar en sintonia amb tothom, intenta no posicionar-te massa clarament si hi ha una discussió, i procura no deixar que la tensió a l'ambient t'arrossegui cap a conflictes. Potser és un bon moment per plantejar-te desconnectar de la vida familiar durant uns dies. Pel que fa a la salut, comença una etapa totalment positiva durant la qual et trobaràs bé i tindràs energia per afrontar-ho tot, la necessitaràs.

AQUARI (20 de gener - 19 de frebrer)

Últimament has estat fent molt la teva i defugint la companyia de les persones que t'envolten, però el cos et demanarà no estar sol i hauràs de ser tu qui s'adapti als horaris d'amics, família i amant per poder passar tanta estona com sigui possible amb ells. La companyia i la vida social et serà positiva per la salut, tant física com mental, i et donarà energia. Pel que fa a l'àmbit laboral, encara que creguis que has de posar la sinceritat per davant de tot, reflexiona abans de dir les coses i busca la millor manera de comunicar-te, parlar massa directament et podria portar problemes. 

PEIXOS (20 de febrer - 20 de març) 

Aquesta setmana serà un punt d'inflexió a escala emocional, és un bon moment per solucionar conflictes passats amb les persones més properes i passar temps amb elles. T'anirà bé parlar i expressar les coses que et preocupen i deixar que els qui t'envolten t'ajudin. Pel que fa a l'àmbit econòmic, podria arribar-te una bona notícia en forma d'ingrés inesperat o de rectificació d'un cobrament que no t'havien de fer. Aprofita els diners extres per concedir-te algun capritx i gaudeix-lo. 


Comentaris

envia el comentari