Horrorland escalfa motors amb una terrorífica càmera oculta

El primer parc de terror a Catalunya obrirà quinze dies entre octubre i novembre

Cada vegada queda menys perquè Horrorland sigui una realitat. El primer parc temàtic de terror a Catalunya, que s’ubicarà a l'antiga central tèrmica de Cercs, ja escalfa motors i està enllestint tots els detalls pel que es preveu un esdeveniment de gran èxit. Aquest dimarts han publicat el primer vídeo promocional: una càmera oculta als treballadors que preparen els escenaris.

Aquest vídeo es tracta del primer dels molts que aniran penjant fins a l’obertura del parc. Per anar obrint boca d'allò que es trobaran els visitants, els impulsors han arrencat una campanya a través de les xarxes socials mitjançant la qual, cada 15 dies, desvetllaran una mica més de l'activitat que es farà a cadascuna de les naus.

Tan sols estarà obert quinze dies

Una de les grans queixes que ha pogut tindre l’esdeveniment és que només estarà obert durant quinze dies la pròxima tardor. I és que la cita que es veurà a Cercs teòricament només està prevista pels dies 11, 12 i 13, 19, 20, 26 i 27 i 31 d'octubre i 1, 2, 3, 9, 10 i 16 i 17 de novembre del 2018.

«Era una proposta arriscada i per això vam optar per ser prudents i limitar-ho a 15 dies», ha explicat David Moreno, un dels impulsors del projecte. No obstant això, estan plantejant-se «allargar algun dia o fer el projecte fix per cada temporada» de tardor perquè «el boom ha estat espectacular, no ens l'esperàvem».

Imatge promocional del parc
Imatge promocional del parc | Horrorland

 

La meitat de les entrades ja estan exhaurides

El projecte, donat a conèixer fa dues setmanes a través de les xarxes socials, ha tingut un èxit inesperat. De les 22.500 places disponibles per als dies en què està previst fer els passis entre els mesos d'octubre i novembre, més de la meitat ja s'han exhaurit. A més, ja no queden abonaments VIP i el 'Fast', per estalviar-se cues, també està a punt d'esgotar-se. El recinte comptarà amb passatges del terror, cases encantades o els populars ‘escapes rooms’.


Comentaris

envia el comentari