Horrorland, el primer parc temàtic de terror a Catalunya, s'instal·larà a Cercs, al Berguedà

Suposarà el primer parc temàtic de terror del sud d’Europa

Imatge promocional del parc
Imatge promocional del parc | Pàgina web Horrorland

Comença el compte enrere per la inauguració del primer parc temàtic de terror del sud d’Europa. Es localitzarà a Cercs (Berguedà), al recinte de l’antiga central tèrmica. Està previst que s’estreni a la tardor i només obrirà durant els mesos d’octubre i novembre, que per altra banda és l’època on celebrem la castanyada i Halloween.

Un parc molt típic i popular als Estats Units d’Amèrica

El recinte comptarà amb passatges del terror, cases encantades i els populars room escapes, i preveu donar feina a més d’un centenar de persones. L’objectiu de l’empresa berguedana és impulsar la regió convertint les set naus del Centre d’Empreses de Cercs en un parc temàtic dedicat únicament a l’oci i al terror.

Aquest format compta amb una gran popularitat a països com els Estats Units, on són uns autèntics seguidors i fanàtics de les coses més terrorífiques que poden existir. Altres parcs temàtics del mateix estil són ‘Scare Kingdom Scream Park’ a Anglaterra, el ‘Dadipark’ belga i el Thrill Park de Praga.

Serà el primer parc temàtic íntegrament de terror

A la pàgina web ja es poden adquirir les primeres entrades. La general té un preu de 35 euros. El ‘fast pass’ s’eleva fins als 55 € i l’entrada VIP arriba als 85 €. A més, tant l’entrada general com el ‘fast pass’ no inclouen l’accés a l’escape room, a causa del fet que l’aforament màxim és molt limitat.

Així que si es vol participar en aquesta activitat, s’hauran d’abonar 10 euros extres o comptar amb una entrada VIP. El mateix passa amb l’anomenada ‘Extreme House’, les entrades de la qual no estaran disponibles pel web i que tenen un preu a part de 5 €. En aquest cas no s’inclou dins de cap entrada, de manera que si es vol gaudir de l’atracció, l’abonament extra és obligatori.

El parc temàtic obrirà de 18,30 fins a les 00,30 hores, i totes les atraccions amb les quals contarà s’aniran desvetllant a poc a poc a la pàgina web de l’empresa, on presenten la iniciativa com «un concepte d’oci i entreteniment mai vist al país». 


Comentaris

envia el comentari