URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Hugh Jackman visita Barcelona per sorpresa

L'actor australià va assistir a una celebració de la Fox, en el marc de CineEurope
Hugh Jackman va assistir a una celebració de la Fox, en el marc de CineEurope | Twitter

 

El conegut actor australià Hugh Jackman ha visitat, per sorpresa, Barcelona, la passada nit. Jackman ha estat l'invitat estrella de la festa que va oferir la Twenty Century Fox, en el marc de CineEurope, la convenció oficial de la Unió Internacional de Cinemes (UNIC), que cada any se celebra a la capital catalana. La festa va tenir lloc al CCIB del Fòrum, on el diumenge, segons 'La Vanguardia, també vam poder veure Ryan Gosling presumint de la seqüela de 'Blade Runner'. Jackman va aparèixer cap a les 21.00 hores de la nit, i no es va quedar gaire temps, tan sols uns vint minuts. La fira d'expositors CineEurope és una cita molt important, no només pels seus invitats, sinó també perquè és quan es presenten els projectes que dominaran les cartelleres dels cinemes els pròxims mesos.

La relació de l'australià amb Catalunya li ve de lluny. «És com si Sidney i Melbourne haguessin tingut un bebè, però amb centenars d'anys més», va dir en una ocasió. És més, fins i tot el seu gos es diu Dalí, en honor a l'artista català. La primera vegada que va arribar al nostre país va ser fa 20 anys, i ha tornat en diverses ocasions per motius laborals, però també per plaer, acompanyat de la seva família.

 

L'actor no ha pogut evitar publicar una imatge de la seva fugaç visita a les xarxes socials, acompanyada del següent missatge: «Gràcies, Barcelona!». La publicació ha aconseguit, en tan sols unes hores, milers de 'likes', així com nombrosos missatges d'altres usuaris, que l'haurien volgut veure.