Hugo, disposat a lluitar pel fill que té amb Adara

Hugo Sierra ha parlat per la revista Lecturas on desvetlla intimitats d'Adara Molinero, la que era fins fa poc la seva parella.
Plató GH Vip
Adara és aliena a tot el que està passant fora de la casa | GTRES

No ens vam equivocar quan vam apuntar al fet que Hugo Sierra, fins ara parella d'Adara, apareixeria aquesta setmana en una revista per a explicar com se sent i de pas, donar noves pistes sobre la relació que mantenia amb la concursant de 'Gran Hermano VIP'.

 

Hugo no ha estat gens benevolent i ha anat a per totes. L'entrevista que ha ofert a la revista Lecturas porta per portada que té la intenció de lluitar pel fill que té en comú amb Adara, si finalment la relació s'envà a norris. Hugo, tot i que nega haver estat infidel a la concursant, admet que no estaven passant un bon moment, gran part influït per la complicada adaptació que hauria tingut Adara en mudar-se a Mallorca.

 

Confirma els problemes sexuals

Adara ja va explicar a la casa que no se sentia desitjada per Hugo i que no tenien pràcticament relacions sexuals. Hugo ha atribuït el problema a què ella després del part va tenir uns problemes físics que impedien tenir relacions sexuals. Els seguidors de la concursant han mostrat el desacord amb la confessió de Sierra, airejant temes íntims relacionats amb la seva parella. Per últim, Hugo ha tancat la idea de poder tornar amb Adara i dona per tancada la relació.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari