rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Hugo Paz parla sobre el suposat embaràs de Sofía Suescun: «Si es diu de cognom Albalá, no el tindrà»

Sofía va dir que ha deixat de prendre anticonceptius, però en cap cas confirma el seu embaràs
Hugo Paz en la seva entrevista amb 'Sálvame' | Telecinco

Totes les alarmes s'han encès després dels rumors d'un possible embaràs de Sofía Suescun, guanyadora de 'Supervivientes' i 'Gran Hermano'. Son molts els que ja s'han pronunciat sobre aquesta qüestió, però si hi ha algú que coneix bé a la concursant, aquest és el seu ex 'Hugo Paz'.

 

El jove va anar aquest dilluns al plató de 'Sálvame', on va donar la seva opinió sobre la informació sorgida els darrers dies. Hugo va declarar a Paz Padilla que no es creu res sobre aquests rumors, però va arribar a assegurar que la seva ex estava jugant amb la informació.

Hugo Paz no creu que Sofía estigui embarassada

No obstant això, Hugo també ha plantejat la possibilitat que l'embaràs sigui real. De ser així, i segons l'exparticipant de 'Mujeres y Hombres', Sofía no arribaria a ser mare: «En el cas que ella estigui embarassada, amb perdó, no tindria el bebè», sentenciava.

 

A més, Hugo va voler argumentar les seves paraules: «Saps per què? Perquè si es diu de cognom Albalà o aquest nen és repartidor de pizzes, no tindrà al bebè». També afegia; «si es digués de cognom Ronaldo sí que el tindria, perquè és el que ha volgut sempre la seva mare, i el que sempre m'ha dit la mare».

 

Hugo feia referència a Maite Galdeano, que no vol altra cosa per la seva filla que la fama, preferiblement a través d'una personalitat mediàtica.

El possible embaràs de Sofía Suescun

Aquest cap de setmana era la mateixa Sofía la que parlava sobre aquesta qüestió. Tot i que no va confirmar el seu suposat embaràs, va assegurar que fa un temps que no té la menstruació, un símptoma clar que podria estar esperant un nadó. «Quan vaig a 'Supervivientes' deixo de prendre l'anticonceptiu, i sí que és veritat que se'm talla la regla».

Sofía Suescun parla a 'Sálvame' sobre el seu suposat embaràs  | Telecinco

 

«Quan surto tampoc en puc prendre, perquè fins que no em torni la regla no puc. He estat intimant amb Alejandro i sense anticonceptiu», afegia Suescun, que sentencia «això no vol dir que estigui embarassada».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris