Hugo Paz carrega contra Sofía Suescun i l'acusa directament de maltractar-lo

El jove, que va tenir una polèmica relació amb la nova guanyadora de 'Supervivientes', assegura que algunes actituds de la seva exparella podrien ser fins i tot denunciables

Sofía Suescún y Hugo Paz en ‘Mujeres y Hombres y Veceversa’
Sofía Suescún i Hugo Paz durant el seu pas per ‘Mujeres y Hombres y Veceversa’ | Telecinco

Tot i que la darrera edició de 'Supervivientes' ja ha acabat, sembla que les tensions entre Sofía Suescun i la seva exparella, Hugo Paz, encara no. La jove deu pensar, després de les últimes revelacions sobre ella i la seva família, que estava molt més tranquil·la a l'illa d'Hondures, i en part té raó. 

Recordem que ara mateix sembla que la seva relació amb l'exparella de Chabelita, Alejandro Albalá, travessa un delicat moment i, de fet, els dos han deixat de seguir-se a les xarxes socials. Albalá fins i tot ha aprofitat per treure'n benefici, i s'ha sotmès a un polígraf de Conchita a 'Sábado Deluxe', per donar més detalls sobre la relació. A banda d'això, sembla que Hugo Paz tampoc vol quedar-se al marge de tot això, i ha decidit llançar greus acusacions contra Suescun. 

Acusa Sofía Suescun de maltractaments físics i psicològics

L'exparella de la també guanyadora de 'Gran Hermano' ja va assegurar durant la seva estada a Hondures que Sofía l'havia maltractat psicològicament, però ara ha anat una mica més enllà, en explicar com és la seva vida després de tornar d'Hondures. 

En aquest sentit, Paz ha confessat que mentre concursava no es va adonar del tot, però que després de tornar de 'Supervivientes' va veure amb els seus propis ulls el maltractament psicològic que va viure durant l'estada a l'illa. Entre altres coses, Suescun no es va tallar ni un pèl, i va titllar-lo de «curtet, interessat, brut, fals i mort de gana», unes paraules que van fer molt de mal al jove. 

Sofía Suescun a 'Supervivientes'
Sofía Suescun a 'Supervivientes' | mediaset

 

L'ex de Sofía ha volgut parlar, en aquest sentit, sobre la seva experiència amb la jove, amb la qual va viure situacions molt més fortes, que no va voler revelar, suposadament, perquè van ser massa forts per explicar-los en televisió a aquella hora. «He viscut coses, molt, molt, molt fortes amb ella.  [...] Si ho explico, pot passar una cosa molt greu», ha insistit Hugo, que ha indicat que es tracta de fets que poden ser fins i tot «denunciables». 

Li va llançar coses, i li va 'tocar' la boca i el cap

«El que estic passant jo, la meva família i com senten els meus pares és molt fort, ens ha causat un dany imperdonable», ha assegurat Hugo al plató de 'Sálvame'. Davant d'una pregunta de Paz Padilla sobvre si un dia serè possible veure una reconciliació entre els dos, el jove ha insistit que no la perdonarà «en la vida». 

«Em tirava coses durant les discursions, m'ha arribat a 'tocar' el cap, a 'tocar-me' la boca. Què faig jo? La pregunta que em faig és si hagués estat al revés. Què passaria si jo m'hagués comportat com ella es va comportar amb mi?, va preguntar Hugo. 


Comentaris

envia el comentari