YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rotunda decisió d'Hugo Sierra amb el seu fill per la final de 'GH VIP'

Ha explicat a 'Sábado Deluxe' que no viatjarà a Madrid amb el nadó de nou mesos

Hugo Sierra a 'Sábado Deluxe'
Hugo Sierra És entrevistat a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

Hugo Sierra era entrevistat aquest darrer dissabte a ‘Sábado Deluxe’ per segona vegada en poques setmanes, arran dels últims esdeveniments de la casa de ‘GH VIP’, que han tingut com a protagonista la seva ja exparella Adara Molinero. Sembla que aquesta, que fins ara tenia el cor dividit entre dos homes la seva parella Hugo i el seu enamorat Ginamarco, s’ha acabat decidint per l'italià, després que aquest passés una nit a la casa de Guadalix per decisió de l’audiència i la retrobada entre ambdós acabés en apassionats petons durant la nit.

Després de veure-ho, Hugo Sierra, pare del seu fill, ha donat per acabada la seva relació amb Adara i ha explicat a ‘Sábado Deluxe’ com se sent ara respecte a la seva exparella i com reaccionarà en els pròxims dies, per què recordem, la final de ‘GH VIP’ serà el dijous 19 de desembre.

 

Hugo Sierra reconeix que no vol veure en persona a Adara

Una de les qüestions que més preocupava a Adara a la sortida del seu concurs era poder veure al seu bebè de 9 mesos. Encara que en un principi semblava que Hugo anava a accedir a aquesta proposta, i portar al seu fill des de Palma de Mallorca fins a Madrid, finalment l’entrevistat va respondre a María Patiño que no duria el nen a la capital el dia de l’última gala, argüint unes raons del tot lògiques.

 

Hugo Sierra, entrevistat per María Patiño a 'Sábado Deluxe'
Hugo Sierra ha revelat quina és la seva postura actual respecte a Adara | TELECINCO

Ho he parlat també amb el pare d’Adara i és evident que, si hipotèticament portés el bebè des de Palma de Mallorca, a aquella hora està dormint. L’endemà al matí, ella pot agafar un avió amb el seu pare i anar a veure al bebè. No passa res».

  

Hugo també va parlar sobre com seria aquesta trobada amb ella, però va voler deixar clar que ara mateix no la vol  ni veure i que Adara no veurà el seu fill a la casa que compartien a Palma de Mallorca, ni vol mantenir cap conversació amb ella: «Crec que no seria bo per ningú. Haurà de passar una mica de temps per tenir una conversació tranquil·la i cordial».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari