Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

La humiliació que posa en joc el futur de 'Sálvame' el dia més especial

Es torna a posar 'Sálvame' en dubte per això que ha passat

Sálvame sembla que es troba sempre sota el focus de la crítica. Aquests dies ho ha estat per la polèmica sorgida a plató amb Tania Medina i, ara, ho és per una altra qüestió. En concret, perquè una persona ha hagut d'acceptar ser 'humiliada' per l'univers d'aquest programa i tot per diners.

El que ha passat és que Raquel Abad, al casament amb Kike Calleja, ha hagut de tolerar aparèixer a la portada de revista amb l'ex d'ell. Sí, amb Terelu Campos. I tot per fer atractiva l'exclusiva del seu enllaç.

Sálmame genera de nou controvèrsia

Sálvame va viure el darrer divendres un dels seus dies més esperats. Ens referim al casament del seu reporter Calleja amb la seva noia, Abad, que es va fer coneguda per participar en GH. Un enllaç al qual van acudir la majoria d'integrants de Sálvame, a excepció de tres membres que no havien estat convidats: Miguel Frigenti, Canales Rivera i Kiko Jiménez.

A aquestes absències es van unir les d'altres cares conegudes de Sálvame que no van poder acudir per diferents motius: Chelo García Cortés, Gema López, Laura Fa i Belén Esteban, que s'està recuperant de l'accident i de la seva posterior operació.

Kike i Raquel havien aconseguit que la revista Lecturas els pagués per l'exclusiva d'aquest dia tan especial, però aquesta va patir un revés perquè l'ex de Jesulín no va assistir. Per aquest motiu, la publicació va decidir estirar la morbositat i va optar perquè els nuvis posessin amb les germanes Campos en portada.

Diem morbositat perquè la núvia va poder sentir-se certament humiliada en haver d'acceptar aquest tracte pels 20.000 € que li va pagar aquest mitjà. Cal recordar que Terelu i el reporter van ser parella en el passat. És més, temps després i segons la mare d'ella, van estar també com a «follamics».

L'exconcursant de Gran Hermano va haver de fer de cor fort i posar com si res amb l'ex del seu ja marit. D'aquí, una portada on la jove sembla forçar el seu somriure i on la més gran de les Campos llueix força seriosa per a l'ocasió.

És cert que aquells que van ser parella sempre han deixat de manifest que han mantingut l'amistat i que continuarà sent així per l'afecte que es professen. No obstant això, potser a Abad no li sigui plat de bon gust haver d'acceptar aquesta relació fins i tot en el dia més important de la seva vida. Menys encara ho és posant com si res amb Terelu per a una revista, que dona lloc a una imatge que, per a Informalia, «és patètica».

Sálvame i la relació del passat que es fa present

El programa de Jorge Javier Vázquez ha vist que els seus integrants tornen a ser protagonistes pel que va passar amb el reportatge de la boda. Fins i tot és conscient que Sálvame ha fet recordar la relació que el reporter i Terelu van tenir en el passat. Una relació que va estar marcada per la diferència d'edat, cosa que va fer que, suposadament, ella decidís trencar amb ell.

No obstant això, malgrat la ruptura i ja només com a amics, Kike no va deixar de tenir paraules elogioses per a la presentadora. Va arribar a manifestar que era la dona que més havia volgut i la que més havia sentit per ell. Això sí, suposem que fins que Raquel va arribar a la seva vida.