El moment «més humiliant» de Joan Carles després d’abdicar

Pilar Eyre ha explicat que ningú a Zarzuela sabia «com dirigir-se» a ell

Després de molts anys al tron d’Espanya, l’abdicació del rei Joan Carles I li va suposar un cop molt dur, sobretot des del moment en què va començar a preocupar el seu estat de salut delicat i a sorgir rumors sobre la seva vida íntima, provocant un canvi d’imatge de la reialesa. Molts creuen que aquesta abdicació va ser obligada, per deixar pas al seu fill, el rei Felip VI, i a la seva nora, la reina Letícia amb qui no té bona relació, i, des de llavors, va sentir-se molt incòmode per tots els canvis a Zarzuela.

Joan Carles va perdre el qualificatiu de «majestat»

Segons explica la periodista Pilar Eyre a ‘Lecturas’, experta en la Casa Reial, el rei emèrit Joan Carles va sentir-se cada cop més desplaçat de Zarzuela, fins a sentir-se obligat a marxar. I és que amb l’arribada de Felip, ell va perdre el seu despatx i va quedar relegat a una habitació «sense encant, ni calefacció».

Tot i mostrar la seva disconformitat, la situació mai va canviar i el rei emèrit mai va trepitjar el seu nou despatx. Però el moment més incòmode per Joan Carles va ser quan, en abdicar, va perdre el qualificatiu de «majestat», provocant d’aquesta manera una situació peculiar i molt «humiliant» per a ell, ja que ningú a Zarzuela sabia «com dirigir-se» a ell quan es creuaven pel palau.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari