rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

L'humorista Miki Nadal, denunciat per la seva sogra

La seva dona, Carola Escámez, també ha sigut denunciada per la seva mare
Miki Nadal i la seva dona Carola, en una imatge d'arxiu | Catalunyadiari.cat

 

Miki Nadal i la seva dona, Carola Escámez, amb la qual es va casar l'any 2014, aniran als jutjats. La sogra de l'humorista ha decidit denunciar la seva filla i el seu gendre perquè assegura que, en el darrer any, no l'han deixat veure la seva néta, tal com apunta 'Corazón TVE'. 

 

Carmen Escámez, la mare de Carola, ha posat una denúncia per poder veure la seva néta, que actualment té tres anys, a la qual fa gairebé un any que no veu, assegura, a causa d'una discussió que els tres van tenir i que els va portar a distanciar-se. 

 

D'altra banda, 'Diez Minutos' assegura que la sogra de l'humorista, Miki i Carola ja s'haurien vist les cares. Els tres s'haurien vist en una sessió de reconciliació, però de la qual no en va poder sortir cap acord. D'aquesta manera, serà el jutge qui dicti si la mare de Carola té dret a un règim de visites amb la seva néta de 3 anys. 

«El passat 11 de maig va complir 3 anyets i a mi no m'han deixat veure-la des del 8 d'agost de l'any passat», lamenta Carmen en declaracions a 'Look', i assegura que està disposada a «lluitar per la petita». 

 

Llei dels Drets de l'Avi

«No és gens agradable haver de prendre aquestes mesures. Jo ho he intentat per tots els mitjans abans de posar una demanda, lògicament, però ha estat impossible», explicava l'àvia de la petita, assenyalant que «d'alguna manera» s'havia vist obligada a portar el cas als jutjats. De totes maneres, Carmen no ha explicat quins han estat els motius de la discussió amb el seu gendre i la seva filla.

 

Miki Nadal i Carola amb la seva filla.  | Catalunyadiari.cat

 

Carmen s'empararà en la Llei dels Drets de l'Avi per tal de recuperar el contacte amb la seva néta. Aquesta llei li permetria accedir al règim de visites que sol·licita. «La meva advocada ha demanat un règim de visites i ells en principi oferien una altra cosa, però en el judici es van negar a les visites. Ja és la jutgessa la que ha de decidir», ha conclòs.

El drama familiar de Carola Escámez, la dona de Miki

De moment, cap de les dues parts s'ha pronunciat obertament per esclarir quin són els vertaders motius del conflicte. La mare de Carola, però, no ha pogut evitar fer referència a un drama familiar que ella i la seva filla van patir, cosa que fa que s'entengui, encara menys, les raons del distanciament entre mare i filla. 

 

«Vaig estar casada amb un futbolista del Barça i vaig criar la meva filla sola perquè el meu exmarit es va desentendre de la nena», comentava Carmen, fent referència a Julio Alberto. L'exfutbolista és conegut pels seus greus problemes que va tenir amb les drogues i per no tenir una relació fluida amb la seva filla i dona de Miki Nadal. 

 

Actualment, Julio Alberto pateix greument del cor, i ha assegurat que li queden pocs anys de vida. Ara per ara, l'exfutbolista ja ha sobreviscut a un ictus, tres sobredosis i tres accidents d'avió, a més d'haver sigut víctima d'una violació en la seva infància mentre era intern en un orfenat.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris