La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin podrien acabar de forma definitiva la seva relació

L'exduc de Palma ha estat condemnat pel Tribunal Suprem a cinc anys i deu mesos de presó

Imagen de archivo de Iñaki Urdangarin y la Infanta Cristina.
Imatge d'arxiu de la infanta Cristina al costat d'Iñaki Urdangarin | Gtres

És innegable que la infanta Cristina ha estat un dels grans suports d'Iñaki Urdangarin, si no el més gran. La filla del rei emèrit ha estat capaç d'aguantar tots aquests anys sense separar-se d'ell en cap moment. Fins i tot ha acceptat asseure's al banc dels acusats, s'ha allunyat de la seva família a Ginebra, i ha vist com es convertia, a poc a poc, en la repudiada de la Casa Reial. 

Però això no és tot, ja que després de la sentència de cinc anys i deu mesos de presó que el Tribunal Suprem va confirmar per a l'exduc de Palma, Cristina es veurà obligada a trepitjar les instal·lacions penitenciàries per poder visitar el seu marit. Una imatge que causarà un gran impacte, i que podria convertir-se en una veritable bomba mediàtica. 

Amb tot, segons apunta 'OK Diario', l'ingrés a presó d'Urdangarin, previst per al pròxim dilluns, ha aconseguit erosionar encara més un matrimoni, que ja havia aguantat moltes coses. La infanta i el condemnat sempre s'han mantingut units, acudint junts allà on els ha calgut: Barcelona, Washington o Ginebra, però ara les coses han canviat. 

El rei li va recomanar a Cristina divorciar-se per evitar problemes

Després de sortir a la llum l'escàndol del 'cas Nóos', la infanta i l'exduc de Palma es van refugiar a Washington, per ordres directes del rei Joan Carles I. Posteriorment, l'estiu del 2013, els dos van anar a viure al barri de Florissant, a Ginebra, per evitar l'exposició mediàtica i les crítiques. Va ser aquella escapada a Suïssa el moment que va marcar un abans i un després a les seves vides, i és que els rumors d'una possible separació es van disparar. 

De fet, per a la Corona hauria estat l'opció més fàcil. Alguns fins i tot assenyalen que el mateix pare de la infanta li va suggerir, amb molta cura, que la separació d'Iñaki era el millor per evitar-se més problemes i tancar la polèmica d'una vegada per totes. Però Cristina es va negar, fins i tot després de fer-se públics uns correus electrònics de l'exduc de Palma on aquest relatava que li havia estat deslleial a la infanta. Allò tampoc va aconseguir separar el matrimoni, com a mínim fins ara.

Els pròxims dies i mesos no seran fàcils

Imagen de archivo de la infanta Cristina e Iñaki Urdangarin.
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina  | Cedida

 

D'aquí a uns dies, el matrimoni es veurà forçat a separar-se, per l'ingrés d'Iñaki a presó. Una relació que fins ara ha aconseguit superar moltíssims problemes i la mateixa Casa reial s'enfrontaran ara a la pitjor vergonya de totes: es podrà veure una infanta d'Espanya trepitjar una presó. De ben segur, una situació que pot desembocar fàcilment en un divorci. 

És probable que la infanta ja no pugui aguantar més, i decideixi separar-se d'una vegada per totes de l'exduc de Palma, i refugiar-se en els seus fills mentre aquest compleixi la pena de presó. Després de tants anys, l'amor de la infanta pot haver desaparegut del tot. 


Comentaris

envia el comentari