Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gema, la seva filla

Qui és el pare de Gema, la filla que Ana María Aldón va tenir amb 17 anys

La dona d'Ortega Cano segueix defensant als seus éssers estimats

Ana María Aldón sempre es trenca en recordar el seu dur passat. I encara que ara està molt feliç al costat d'Ortega Cano i els seus, que defensa públicament, segueix havent-hi molt de misteri al seu voltant.

Per exemple, qui és el pare de la seva filla gran? Gema, una noia que a diferència dels Ortega-Mohedano sempre s'ha mantingut sempre al marge de l'assetjament mediàtic.

De fet, són molt pocs els detalls que es coneixen sobre la seva vida, excepte que viu a Sanlúcar de Barrameda amb la seva àvia, la seva parella i Nicole, la seva filla de dos anys.

Abans i després de l'aspecte físic d'Ana María Aldón
Ana María Aldón abans i després | Catalunya Diari

A més, se sap que Aldón hi està molt unida, i se l'enduia a viure amb ella quan es va mudar a Madrid amb Ortega Cano. Així doncs, tot era pau i harmonia fins que hi va haver un petit malentès.

I és que pel que sembla «semblava que hi havia molta atracció per part de José Fernando cap a la filla d'Ana María», un fet que hauria provocat diversos desacords dins de la família.

Motiu pel qual, a més a més, Gema abandonava la casa i marxava a viure pel seu compte. «Llavors, tots esperaven que Ana María es tornés, però es va quedar amb José Ortega Cano». Aquest moment també coincidia amb aquell en què «la seva àvia va caure malalta i va marxar a atendre-la».

És més, la col·laboradora de 'Viva la vida' protegeix tant la seva filla que la jove ni tan sols apareix a l'exclusiva del casament de la seva mare i el torero.

Així mateix, durant el seu pas per 'Supervivientes', Aldón confessava que «em portaria sens dubte a la meva filla Gema, que li encanta pescar i bussejar i gaudiria moltíssim aquí a Cayo Paloma bussejant amb mi».

L'infern de maltractaments d'Ana María Aldón

Les poques vegades que la dissenyadora ha recordat el seu passat, s'ha acabat esfondrant. Per exemple, quan confessava l'infern de maltractaments del que havia estat víctima a la seva infància. Un relat devastador del qual ni tan sols el seu marit estava al corrent, assabentant-se alhora que l'audiència.

«No era just perquè la meva mare és un àngel que va baixar del cel i no s'ho mereixia, ni ella ni els seus sis fills», confessava a Hondures. «Nosaltres ho vèiem dia a dia, jo soc la menor dels sis germans. El meu germà Fermín i jo, que és any i mig gran, ens agafàvem i ens ficàvem sota el llit», relatava.

De fet, a la dissenyadora no li tremolava el pols a l'hora d'assegurar que en aquells moments «hauria volgut tenir un ganivet a la mà per matar-lo: 'Volia ser més gran, però mai arribava'».

Ana María s'ha emocionat al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón emocionada a 'Viva la vida'| Telecinco

Just per aquest motiu, el testimoni de Rocío Carrasco l'afectava molt: «M'emociona escoltar un relat així, sigui Rocío o sigui qui sigui».

I ja no només això, sinó que també explicava que va tenir una parella que va intentar sobrepassar-s'hi, encara que en aquell moment no va dubtar a imposar-se: «El seu tu dones una, jo en dono dos».

Tot i aquest dur passat, l'entorn de la dissenyadora la qualifica d'una dona estudiosa, treballadora i humil.

José Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill.
Ortega Cano, amb Ana María Aldón | LND

Ara, Ana María s'ha convertit en el gran suport d'Ortega Cano i els seus fills, que defensa a capa i espasa. «No només és pel meu marit. Em poso també a la pell de Gloria Camila, em poso a la pell de tota la família», assegurava a 'Viva la vida'.

Tot i que moltes vegades ha sentit que no se li ha donat el seu lloc, ja que el fantasma de Rocío Jurado segueix molt present, Ana no s'ha donat per vençuda. I ha demostrat que pensa seguir al costat del seu marit pesi a qui li pesi.