Ikea obrirà la seva botiga online al desembre

Les seves botigues de València i Barakaldo seran les triades per realitzar una prova pilot

Ikea obrirà la seva botiga online al desembre. | Wikipedia

És de les poques empreses que encara no es dedica a la venda online, però Ikea ha decidit donar el salt i vendre a través d'internet a tota Espanya al desembre. Les seves botigues de València i Barakaldo seran les triades per realitzar una prova pilot, i si l'experiència és satisfactòria, la venda online s'ampliarà a tota Espanya. Segons informa la cadena sueca a la seva pàgina web, aquest serveitindrà diverses modalitats: la recollida a la botiga o punt de lliurament Ikea, amb un cost de 16 i 21 euros o la possibilitat de rebre la compra a domicili, amb un preu mínim de 55 euros.

No obstant això, hi ha productes que no podrem adquirir a la botiga online, com les plantes naturals, els productes de Ikea Food, la tela per metres, fogons, articles baix comanda o catifes perses. L'usuari pot consultar l'estoc de la tenda en qualsevol moment, i si l'article desitjat està disponible, apareixerà una icona de color verd. El comerç electrònic ja està implantat íntegrament en els establiments Ikea de Suècia, Regne Unit, Alemanya o Estats Units. 


En qualsevol cas es tracta d'una excel·lent notícia per als compradors habituals d'Ikea, ja que si bé l'estoc serà el de cada botiga en particular, podran comprar des de casa amb totes les comoditats que això comporta.


Comentaris

envia el comentari