Ikea premia els seus treballadors amb 13,2 milions d'euros per objectius

La companyia els repartirà entre els més de 8.000 treballadors que té a tot l'Estat a través de dos programes de bonificacions

Ikea premia els seus treballadors amb 13,2 milions d'euros per objectius | Cedida

 

Ikea ha anunciat que repartirà 13,2 milions d'euros entre els seus treballadors per la consecució dels objectius de negoci en el passat exercici fiscal, que va anar des de l'agost del 2015 a l'agost del 2016, en el qual la companyia va augmentar un 8% les seves vendes a l'Estat, arribant als 1.384 milions d'euros de facturació. El repartiment de beneficis de la companyia sueca d'aquest any suposa un 4,7% més que en l'exercici anterior, i es durà a terme a través dels programes One Ikea Bonus i Tack! En total, Ikea compta amb 8.150 empleats a l'Estat que es beneficiaran d'aquestes bonificacions per objectius compliments, alguns d'ells a les botigues que la companyia té a Sabadell, l'Hospitalet de Llobregat i Badalona.

One Ikea Bonus és un programa que es basa en el compliment dels objectius financers de l'empresa a cada país on opera, i l'únic requisit perquè els treballadors es beneficiïn d'ell és que faci sis mesos ininterromputs que treballen a Ikea i estar actius en el moment del tancament de cada exercici fiscal. A l'Estat espanyol, tal com ha informat el Huffington Post, aquest programa ha permès a l'empresa repartir 10,2 milions d'euros en els últims anys.

Tack! és un altre programa que realitza aportacions anuals als plans de pensions dels empleats quan fa més de cinc anys que treballen per a l'empresa i sempre que s'aconsegueixin els objectius de resultats de la companyia, en aquest cas en l'àmbit mundial. A diferència d'altres empreses, tots els empleats a temps complet d'Ikea reben la mateixa quantitat de diners independentment del lloc i la responsabilitat que tinguin, mentre que els treballadors a temps parcial reben la quantitat proporcional a les hores treballades per cadascú.


Comentaris

envia el comentari